reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
No ja byłam wczoraj i już były. Gdybym miała jeszcze jedną stówę w kieszeni, to też bym kupiła. A i jeszcze jest promocja na 4-pak chusteczek Johnsona za 16,99 zł są.

A w Realu są bodziaki z krótkim rękawem, fajna bawełna nawet, za 1,99 sztuka :-p:-p:-p nie kupowałam bo mam dużo, ale takich tanich jeszcze nigdzie nie widziałam, można by większych dokupić w sumie...:sorry::sorry:

No to ja przyjęłam inną taktykę. Teraz kupuję tylko to co niezbędne, bo z doświadczenia wiem, że nie ma niczego cudowniejszego niż po kilku tyg. siedzenia w domu, wybrać się z dzieckiem na zakupy. Najlepiej w wózek i pieszo do najdalej oddalonego sklepu...

No a poza tym prezenty. Ja nie ma wielu znajomych, towarzyska nie ejstem w cale, ale jakoś zawsze się tego uzbierało, tyle że niektórych rzeczy który dostałam przy dziewczynach jeszcze nie otworzyłam.

ZOSTAŁY MI SAME RÓŻOWE DRESY I KOSZULKI!!!

Chyba pójdą na allegro...

A kilka różowych koszulek i piżamek zostawiłam. M. się wnerwia, bo jak to można chłopaka w róż chcesz ubierać, ale z drugiej strony, czy 5 dniowemu dziecku zależy czy ma koszulkę blue czy pink?

Strasznie bredzę???

Ale z zakupami mam rację, nie wiem jak wy, ale ja zostawiam resztę na po... zwłaszcza zabawki, które zaczynają być potrzebne po kilku miesiącach.

no to pa.

A jak już wątek przecenowy, no to uwielbiam przeceny. Dlatego kombinezon zimowy kupiłam w sierpniu :-). Ale jakoś mnie nie przekonują ciuchy, itp. z marketów. Chemia, pieluchy, kosmetyki, ok, ale ubrań tam nie kupuję. Jakoś tak.

nie mogłam się oprzeć jak wczoraj byłam w tesco:-D

Załączniki

• 200910052213.jpg
    200910052213.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Do góry