reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Meduska pokoik prześliczny :tak:naprawdę się narobiliście ale dla Kruszynki warto :-)

Medeuska śliczny pokoik i te lampki kwiatuszki tak ślicznie wyglądają , chyba poprosze którąś z was która ma ikee obok siebie o zakup w moim imieniu i przesłanie, bo ja niestety ikee mam z 200 km:sorry::eek:

Kurcze ja byłam wczoraj rano w Ikei :happy: polowanie na pościel w promocyjnej cenie :-D mam bardzo blisko ok. 15-20 min samochodem, nie ma problemu jeśli tylko masz ochotę to czekam na zamówienie :tak:. Ja jeszcze będę jechać po te nakładki/gryzaczki na łóżeczko-niestety teraz ich nie było.

Hej
co wy tak na tą Ikee chorujecie?

Chyba dobrych marketingowców mają!

Ja nie mam niczego z Ikei chyba (o z wyj. podkładów na materace) :no: ale jakoś nie ubolewam nad tym:eek:. Hm?

Tylko hot dogi są chyba droższe...
:-D

Ikea ma taki plus, że są tam rzeczy (nie wszystkie oczywiście) dobrej jakości i w przystępnych cenach. Ja bardzo często odwiedzam Ikeę - lubię pochodzić po tych pokoikach, kuchniach i zawsze wracam z jakimiś drobiazgami :-D

No i faktycznie tanie jedzenie mają :-) ja najbardziej lubię zestawik dla dzieci z kurczaczkiem i kawa z ciachem na deserek :-D

Ikea ma taki plus, że są tam rzeczy (nie wszystkie oczywiście) dobrej jakości i w przystępnych cenach. Ja bardzo często odwiedzam Ikeę - lubię pochodzić po tych pokoikach, kuchniach i zawsze wracam z jakimiś drobiazgami :-D

hm... napewno Ikea ma ciekawe rozwiązania w kwestii organizacji przestrzeni i ergonomii, poza tym sporo ciekawych dodatków, ale z dobrą jakością produktów zgodzić się nie mogę. Meble z Ikea są dużo mniej wytrzymałe niż rodzimych producentów, podobnie materace...tkaniny i firany i pościel można nabyć z kolei sporo taniej...
Ja często jeżdżę do Ikei ale właśnie by podpatrzeć ich rozwiązania lub kupić dodatki (szkło, świece etc.)... grubszych sprzętów stamtąd nie mam i raczej nie zamierzam...

hm... napewno Ikea ma ciekawe rozwiązania w kwestii organizacji przestrzeni i ergonomii, poza tym sporo ciekawych dodatków, ale z dobrą jakością produktów zgodzić się nie mogę. Meble z Ikea są dużo mniej wytrzymałe niż rodzimych producentów, podobnie materace...tkaniny i firany i pościel można nabyć z kolei sporo taniej...
Ja często jeżdżę do Ikei ale właśnie by podpatrzeć ich rozwiązania lub kupić dodatki (szkło, świece etc.)... grubszych sprzętów stamtąd nie mam i raczej nie zamierzam...

Właśnie dlatego napisałam, że oczywiście nie wszystko jest dobrej jakości :-) z większych rzeczy z Ikei to mamy od czterech lat
IKEA | Szafki i kredensy | Kredensy | BJURSTA | Bufet
IKEA | Stoły do jadalni | Dla max. 10 | BJURSTA | Stół
IKEA | Krzesła do jadalni | Krzesła do jadalni | ROGER | Krzesło
i jestem naprawdę zadowolona (no może poza czestym zcieranim kurzu :-D) nic się nie zniszczyło nie zepsuło, praktycznie nówki sztuki. Pewnie przy dziecku ogolnie żywotność mebli się skróci :tak:;-)
A tak poza to też raczej drobiazgi tam kupujemy, pościele, lampki, ceramika itp.

No to się zgrałam z Wami dziewuchy;-) Jakieś 40 minut temu wóciliśmy z T. z Wrocka;-)
Byliśmy po łóżeczko- którym jak zwykle się pochwalę ;-)
IKEA | Łóżka | Łóżeczka | LEKSVIK | Łóżko dziecięce

kupiliśmy też szufladę do niego w tym samym kolorze
IKEA | Łóżka | Łóżeczka | NOGA | Pojemnik na pościel

no i standardowo nie planowane w ogóle zakupki, takie "przy okazji";-)
kocyk w żabkę:
IKEA | Tekstylia dla dzieci | Poduszki i koce | FABLER GRODA | Narzuta/ koc

nakładka na przewijak w żabkę:
IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja dzieci | FABLER | Podkładka do przewijania

kieszeń ścenna... oczywiście w żabkę:-) :
IKEA | Przechowywanie | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | FABLER GRODA | Kieszenie ścienne

I jeszcze oprócz tego zestaw 4 koszyków od największego do najmniejszego i jedno opakowanie samoprzylepnych filców pod meble.
No, i kolejne stówki poszły niczym świerze bułeczki...:-)

boozqowa fajne zakupy mam dokalndie to samo wszystko w zabke:D to na sciane skrocilam podszylam i dalam jako przybornik kolo lozeczka i przewijaczekz z abki jest super:) ino jak ja bylam ostatnio to u mnei nie bylo kocyka w zabke:(

reklama
Do góry