reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Catedra ja za wit. D dałam jakieś 5zł, na receptę :sorry2:
Co nie zmienia faktu że wydatki na dziecko są spore a co z życiem?
Ja z moimi zarobkami sama nie utrzymałabym siebie i Ani.
A Ty raz, że nie masz stałej pracy ani możliwości jej podjęcia. Dwa na rodziców nie bardzo możesz liczyć. Trzy zębów w ścianę nie wbijesz. Współczuję...

nie mam pojęcia... bo w cenie jest na pewno:-D zapytam doktorka

BYLASIA przeczytaj to KONIECZNIE!!!!
http://*spam*/forum/vt,41,249,3314

Ostatnia edycja:
ja też mam vigantol tylko jeszcze powiedzcie mi kiedy przestajemy dawać witaminy bo ponoć powinnyćmy je dawać dziecku je od 2 tyg zycia do 3 mc

u nas też vigantol:tak:
dentinox jeden na tydzień:szok::szok::szok: moja zużyła przy całym ząbkowaniu 3 opakowania:tak: Caterda nie wiem czy nie przesadzasz z ilością tego żeliku może skonsultuj się z pediatrą czy można tyle używać:confused:
niestety opiekunka to duże koszty:baffled: u nas też tak ok 10zł za godzinę:baffled:

niektórzy lekarze przepisują vitaD a niektórzy wigantol...
ja mam Devikap- zapłaciłam 3 zł-łatwo sie dozuje- jest z kroplomierzem:tak:

wg mnie wygodniejsze niz te zasrane kapsułki- jak dałamam Wit K to czase mis ie wylało jak otwierałam kapsulkę:baffled:

reklama
Do góry