reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

można kupić bez recepty :-) na ulotce jest napisane, że dzieciom do 23 msc podaje się 5-8 kropli. Ja podaję 5 kropli dziennie na łyżeczce razem z mlekiem, dzięki czemu Szymek już super je z łyżeczki:-)

Ja też podaje 5 kropelek dziennie:tak:

z chęcią ale vit D jest na receptę. Ale zauważcie że dentinox kupuję po 29 zł, ostatnio za enfamil zapłaciłam 32 zł za 400 gram:szok: ja nie wiem co z tymi aptekami w tym olsztynie.... vitK kosztowała 34 a vitd 38.... kosmos

każdą z tych rzeczy kupiłam w innej aptece więc to nie jest tak, że chodzę do jednej i tylko jedna ma takie ceny...

Devikap nie jest na recepte. Enfamil u nas 22zł kosztuje a dentinox 24zł:-)

reklama
Catedra a macie tam w Olsztynie apteki współpracujące z doz.pl?
Na pewno wszystko będziesz miała tańsze jak zamówisz przez neta a odbierzesz w aptece ;)

Amelkowa dzięki za link:-) nie wiedziałam, że tak można:tak:

a co do vitD mówimy o tym samym:szok: ale ja ostatnio kupowałam vitD w aptece arnika... tak się zastanawiam może ta babka mi po prostu dwa razy nabiła ten vitD bo niemożliwe jest aby tyle kosztował jeden:baffled:

a mi lekarz na recepcie wypisywał vitD :/

ten vigantol też miałam ale mnie wnerwiało te dozowanie. Te krople potrafiły się wycisnąć nie w takiej ilości jaką miałam podać

Amelkowa dzięki za link:-) nie wiedziałam, że tak można:tak:

a co do vitD mówimy o tym samym:szok: ale ja ostatnio kupowałam vitD w aptece arnika... tak się zastanawiam może ta babka mi po prostu dwa razy nabiła ten vitD bo niemożliwe jest aby tyle kosztował jeden:baffled:

może... bo to niemożliwe, by były takie rozbieżności sprawdzaj paragony:-) ehhh zakręcona!

Ja tez stosuje vigantol ale mam jak mi sie skończy devikap, poza tym moja siostra zamawia przez internetowa apteke Apteka internetowa e-zikoapteka.pl i jeśli zamówi powyżej jakiejś tam kwoty to nie płaci za przesyłkę. Ja teraz jak będę w PL to sobie zrobię zapas w razie co leków pierwszej potrzeby dla malej - tu niestety nie maja niektórych:baffled:
jak porównałam ceny jakie płacicie to w tej aptece jest naprawdę taniej

Cyniczna,nasza Mała też w szpitalu dostała wit.K,a mimo to musieliśmy w domu podawać.A Ty już nie musiałaś?
Nie, pediatra powiedział, że jest to dawka jednorazowa i nie ma potrzeby podawania wit.K dodatkowo. (dostała domięśniowo vitacon 1mg) Daję tylko wit. A+D3, wit.B1 i wit.C.
Ja tez stosuje vigantol ale mam jak mi sie skończy devikap, poza tym moja siostra zamawia przez internetowa apteke Apteka internetowa e-zikoapteka.pl i jeśli zamówi powyżej jakiejś tam kwoty to nie płaci za przesyłkę. Ja teraz jak będę w PL to sobie zrobię zapas w razie co leków pierwszej potrzeby dla malej - tu niestety nie maja niektórych:baffled:
jak porównałam ceny jakie płacicie to w tej aptece jest naprawdę taniej
No, ja odkryłam właśnie, że w aptece internetowej (nawet licząc koszty wysyłki) BioGaia wychodzi dużo taniej, niż u mnie w miejscowych aptekach, podobnie oilatum. Apteka internetowa, Tanie leki przez Internet bez recepty, Tania wysyłkowa apteka On Line

Ostatnia edycja:
Asheara ja nie pomogę, bo spacerówkę mam z Xlandera:-( ale jeśli macie chwilę zobaczcie co ja młodej kupiłam:

to za 17,50 dzisiaj przyszło, bardzo fajne

http://www.allegro.pl/item899476477_kurtka_futerko_buciki.html

sukienka do chrztu ze sweterkiem

http://www.allegro.pl/item906007719_sukieneczka_i_sweterek_68_sweterki_malgosia.html

a tak na marginesie, czy Wy też dostajecie różnego rodzaju przesyłki reklamowe?? dziś dostałam paczkę z Hippa, a w niej:
słoiczki jabłuszko i jakaś zupka
próbki kaszek herbatek
próbki kosmetyków
łyżeczka do karmienia
i kupony rabatowe 25% na żywność Hippa do zrealizowania w Rossmanie.
Dostaję też gazetkę "Twoj Maluszek" co miesiąc, a prenumeraty nie zamawiałam:-)

reklama
Do góry