reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Amelkowa- ja uważam ze super będą wyglądać:-D
dentico 29- tu w Irlandii jest pełno mclarenow i powiem Ci ze chyba bym nie kupila:no:
Catedra- ja wkleiłam juz opinie o Twoim nowym wózeczku, ale chyba na innym wątku:szok:, uważam ze super zakup:-D
A ja byłam w Mamas&Papas zobaczyć ten wózek ktory znalazłaś na stronie i powiem Ci ze troche sie zawiodłam:-(
roksi - ceny ogromne, az zobaczę jakie sa ceny tu w Dublinie jak znajdę cos takiego co jest na stronie:tak:

reklama
Anowi, ja miałam taką huśtawkę przy Małej. Do usypiania była genialna i do zabawy, ale dopiero od roku. Wcześniej nie powinno się sadzać dziecka w niczym takim bo może mieć problemy z kręgosłupem. To jest huśtawka dla dziecka dobrze i pewnie siedzącego. Co do karmienia, to nie polecam. Nie zablokujesz huśtania, a wiadomo, że siedzące dziecko nawet jak samo je, to rzuca się na wszystkie strony. Dzieci kilkumiesięczne tym bardziej. Bardzo łatwo wtedy o zachłyśnięcie. Zajmuje też dużo miejsca bo ma szeroki rozstaw tych nóżek. Jak dla mnie była udanym zakupem, ale tylko do zasypiania/zabawy.

My mamy w niedziele Chrzciny i coś się uzbiera pieniążków i tak się zastanawiam nad huśtawką coś z fischer price tylko na Allegro widziałam same do 9 kg, może coś dla większych ktoś poleciłby coś bo ja to ciemna masa.?

My mamy w niedziele Chrzciny i coś się uzbiera pieniążków i tak się zastanawiam nad huśtawką coś z fischer price tylko na Allegro widziałam same do 9 kg, może coś dla większych ktoś poleciłby coś bo ja to ciemna masa.?

My też mamy tylko do 9kg, bo nie bardzo mogłam znaleźć innych:baffled:
My mamy taką
LEŻACZEK BUJACZEK / HUŚTAWKA C5858 FISHER-PRICE (904429622) - Aukcje internetowe Allegro
i jestem z niej bardzo zadowolona, a Szymek jeszcze bardziej:tak: zwłaszcza podobają mu się światełka:happy2:

Tu jest link do hustawki,ktora ma Shenkoka FISHER PRICE HUSTAWKA AQUARIUM LEZACZEK POZYTYWKA (900372303) - Aukcje internetowe Allegro Sprobuj sie zorientowac bo na jednych stronach pisze ze jest do 9kg na innych ze do 13kg..Ja tez na taka polowalam ale w koncu mam kolyske i hustawke osobno.
Najlepiej "usmiechnac sie " do Shenkoki i podpytac:tak:;-)

dziekuje za wszystkie odpowiedzi na temat hustawki. ja niemam zabardzo czasu, ale jesli komus rzuci sie jakas godna uwagi hustawka moglibyscie wrzucic mi tutaj link?
dziekuje

Catedra-dzisiaj też kupiłam dla młodej wózek 4-kołowy za 410zł kolor zielony:-)

taki sam?:-) gratki... my były w Wawie wózio rewelka... jedną ręką składam i jedną ręką podnoszę mioooodzio:-D

Czesc dziewczyny poradzicie mi i podpowiecie czy warto kupywac na alegro macie moze swoje jakies sprawdzone sklepy. Ja zazwyczaj kupowlam wszystko w sklepie Dino ktory bardzo polecam.

ja mam sklep w Olsztynie w którym się targuję... kupowanie ostatnie wózka

ja: ale ja chcę ten purpurowy
sprzedawca: ale nie ma wogóle, jest zielony niebieski i pomarańcz
j: założymy się?
s: dzwonie do przedstawiciela...
blebleble
s: ma Pani racje... i do tego powinienem go miec na magazynie...
poszedł szukac wraca i właściciel pyta co sie dzieje...
s: ta marudna klientka wie lepiej od nas co mamy na sklepie:-)
j: ile chcecie?
s:450 zł
j: eee na allegro stoja po 430
s: no dobra 420:-p
daja mi ceny niższe niż na allegro wiec kupuje u nich:-D

Pytanko koleżanek z województwa;-) gdzie na Śląsku jest sklep Nexta:confused:
jeden w pl w złotych w wawce...

Catedra mam romans do Ciebie:-p wiem że jesteś stałą bywalczynią Nexta;-) zerknij na te ceny czy mocno zawyżone:confused: czy bardziej opłaca mi się zrobić wycieczkę do stolicy:confused: Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
lekko zawyżone niektóre mocniej
w nexcie sa regularne promocje i to co jet na głównej stronie nexta maja tez w polsce...
a ten ktos wystawia np. kurteczki po 65 bez przesyłki a wczoraj widziałam je w promocji po 45:-p
znajdź na stronie głownej co chcesz z nexta a ja Ci kupię i wyślę listem... no i oczywiscie tel na pw abym dryndneła i ci ceny podała...

Amelkowa- ja uważam ze super będą wyglądać:-D
dentico 29- tu w Irlandii jest pełno mclarenow i powiem Ci ze chyba bym nie kupila:no:
Catedra- ja wkleiłam juz opinie o Twoim nowym wózeczku, ale chyba na innym wątku:szok:, uważam ze super zakup:-D
A ja byłam w Mamas&Papas zobaczyć ten wózek ktory znalazłaś na stronie i powiem Ci ze troche sie zawiodłam:-(
roksi - ceny ogromne, az zobaczę jakie sa ceny tu w Dublinie jak znajdę cos takiego co jest na stronie:tak:
ja tego mamas&papas wrzuciłam na wujka googla i zobaczyłam, że foty life są tragiczne... dlatego z niego zrezygnowałam:tak:

Anowi, ja miałam taką huśtawkę przy Małej. Do usypiania była genialna i do zabawy, ale dopiero od roku. Wcześniej nie powinno się sadzać dziecka w niczym takim bo może mieć problemy z kręgosłupem. To jest huśtawka dla dziecka dobrze i pewnie siedzącego. Co do karmienia, to nie polecam. Nie zablokujesz huśtania, a wiadomo, że siedzące dziecko nawet jak samo je, to rzuca się na wszystkie strony. Dzieci kilkumiesięczne tym bardziej. Bardzo łatwo wtedy o zachłyśnięcie. Zajmuje też dużo miejsca bo ma szeroki rozstaw tych nóżek. Jak dla mnie była udanym zakupem, ale tylko do zasypiania/zabawy.

ja mam fisher price 3w1 deluxe
FISHER PRICE HUSTAWKA DELUX 3W1 LEZACZEK POZYTYWKA (900376758) - Aukcje internetowe Allegro

sprzedawcy jedni twierdzą, że ta huśtawka jest do 9 kg ale Fisher Price i inni sprzedawcy twierdzą, że jest do 12 i z takim założeniem ją kupowałam:tak:
zresztą ona jest inaczej zbudowana niż inne huśtawki i na pewno wytrzyma te 12 kg:tak:
bardzo fajna... polecam...
ja kupiłam używkę (używana miesiąc/ zero śladów użytkowania) za 300 zł. Bardzo dużo ich na allegro:-)

tak jak pisała mayo..moja huśtawka jest do 11,3kg to strona fishera, która to potwierdza http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=51911&ncat=thumbnail&pcat=bgsw_cs

z zalet podam, że może bujać w bok lub do przód-tył, ma przyjemne dla ucha muzyczki zmieniąjace się samoistnie..szum morza, wody z kranu..kolorowe światełka..karuzelke na głową..Kajtek ją uwilebia

polecam też zakupić raczej na zasilacz..lub tak jak my przerobic taka bateryjną na zasilanie..mój M ma takie "zdolnosci"..podobnie zrobił z karuzelą..

Ostatnia edycja:
shenkoka ja swojej na razie nie przerabiam
bo na jednych bateriach chodzi odkąd ja kupiłam
a chodzi kilka razy dziennie po kilkanaście minut:tak:

reklama
moja huśta i po 3-4 godziny dziennie, a czasami nad ranem i z 3 zeby mały dospał noc..więc mój zasilacz jest nieodzowny :tak:

Do góry