monisia1979
Fanka BB :)
O kurczę,Amelko,ale ja tępa jestem 

,no tak,toż sama odbieram 

.Ludzie kochani,co się stało z moim mózgiem 

Dzięki :-):-):-).

Dzięki :-):-):-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja rodziłam w weekend i nic nie dostałam... Znaczy te paczki niebieską i jakąś tam jeszcze a i owszem, ale nic poza tym. Do domu tez mi żadne czasopisma, czy ulotki promocyjne nie przychodzą. raz przyszła z hippa z mlekiem modyfikowanym, tak jak u Ciebie, poza tym nic.Hej,
Do nas hipp przyszedł ale taki sobie, malutka paczka mleka modyfikowanego, nie używamy. A w szpitalu dostałam 4 paczki ale fartem, 2 były na zapisy takie duże i do tego nosili paczkę oilatum, a że ja siedziałam tam 9 dni to na dwa noszenia się załapałam :-). Tyle, że zauważyłam, że teraz to wszystko zależy od tego kiedy się trafi do szpitala najmniej promocyjnie jest w weekendy bo nie ma komu roznosić.
.