reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Kasiulec wszystkie widziałam... w cybexie nie widzę możliwości aby dziecko siedziało... będzie miało tą poduszkę pod brodą :/

maxi cosi i ramatti są ok :)

wszystkie o które pytasz są do obejrzenia w warszawskim świecie dziecka na towarowej

no właśnie też jak patrzę na tego cybexa to się zastanawiam gdzie posadzić dziecko... i już sobie wyobrażam jak moja by się w tym darła....

no ja myślę o ramatti bo tańszy:) ale kolory mi się nie podobają...

a Ty na jaki się zdecydowałaś?

tak fajnie wyglądają i super się prowadzi , codziennie chodzę na min.2h spacery po chodniku i koła są już wytarte przez to że są piankowe ale jak dobrze pamiętam Catedra też na to narzekała

Ja kupiłam używany wózek ale w idealnym stanie, a koła w ogóle mi się nie pozdzierały A też codziennie robie kilometry tym wózkiem.....

Kasiulec podobno ta barierka w cybexach jest niewygodna.

Ten maxi cosi jest fajny, mi osobiście się te dwa najjaśniejsze kolory z tego modelu podobają
MAXI COSI PRIORI XP 9-18kg wys0zl W-wa NAJTANIEJ (989759869) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Dentico powymądrzam się trochę:cool2: Natalka miała fotelik w takich jasnych kolorach i często go prałam:baffled: ciągle były zacieki jak główka się spociła, czy upaprała jedzeniem:baffled: co prawda miała fotelik Chicco ale moja przyjaciółka ma Maxi Cosi niebieski jasny i też narzeka bardzo:baffled: teraz dla Natalki kupiłam taki kolor FOTELIK MAXI COSI RODI XR ORYGINAŁ JAK NOWY (993381200) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i powiem że rewelacja od wakacji nie prałam:tak: nie widać plam i zacieków:tak: teraz zamierzam go wyprać pierwszy raz ale to ze względów higienicznych;-) chyba ten Crystal Black to ten sam materiał co u nas:tak: no może nie jest tak ładny jak te jasne ale uwierz, że bardziej praktyczny:tak:

kupiłam kocyś drewexa i jest cudowny:) mięciutki i cieplutki:) będzie pasował do nowego wózka :)

a co do fotelika to nie też myślałam o britaxie ale tak naprawde nie wiem czy starsze dziecko będzie szczęśliwe jesli go tyłem do kierunku jazdy posadzę... wiem ze można i przodem, ale w takim razie wolę chyba kupić od razu 9-18 maxi cosi...
choć britax to niezły wypas jest:)

reklama
Do góry