ja polecam huśtawkę z fisher price, ja kupiłam z serii rainforest, są jeszcze bujaczko- leżaczki, ale jakoś uparłam się na huśtawkę, sama buja hihi, fajna kolorowa,
karuzele też kupuje z fisher price, bo patrzyłam tiny love i nie mają ani lapki ani projektora a ceny kosmiczne, a ja chce właśnie z tą lampeczką no i te odgłosy natury, muzyka poważna, oraz bicie serca to mnie przekonało, no i pilot, bo pamiętam że Oliwia miała taką nakręcaną i co już troszkę usnęła muzyka przestawała grać, podchodziłam nakręcić, to nie dość że dźwięk nakręcania małą rozbudzał to jeszcze jak mnie widziała od razu otwierała oczy, więc teraz stawiam na tą z pilotem włącze z końca pokoju i git heheh
a nad karuzelą zastanawiam się najdłużej wam powiem, bo z Oliwią to był najlepszy zakup, przydała się od urodzenia aż do 2 roku życia!!! córkę wkładało sie do łózeczka nakręcało i usypiała, super naprawdę mam nadzieję że przy drugim dziecku też będę zadowolona z tego gadżetu
bo np. przewijaka nie kupuje u mnie sie nie przydał wogóle mimo że byłam po cc to eeee tammm u mnie zbędne, no i śpiworek też się nie przydał, Oliwia nie lubiła w nim spać