reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Kasiu śliczne te ciuszki

Boniu a za mną chodzi taki kocyk w małpki może jutro kupie hihihi
cudny jest
ja mam też pare cudnych ubranek ale już kurde nie mam mocy tego dodawać, powiem wam że już trzecią półke zajęłam to dużo ubrań ale kompletuje do 9-12 miesięcy nawet
ale jak coś jutro kupie to się pochwalę cmoki kochane

Kasiu - jakie śliczne!!!
Pinio - co chłopaki widza w karabinach? :-) Koleżanka uparła się, że nie kupi synowi karabinu, ale A. nie wiedział i negatywnym nastawieniu kolezanki do tego sprzętu i kupił chłopcu teraz na Zająca karabin na wodę - chłopak był przeszczęśliwy! Ma ogrom wspaniałych zabawek, ale to plastikowe coś to chyba był prezent życia :-)
Mgiełka - ja też potrafię kupić ciuszki na roczek.

Ja też kupuję ubranka tak do roczku;-)

Misia-------------ja nie wiem co chłopcy widzą w karabinach ale Japsik jest przeszczęśliwy!!!chodzi po domu i opowiada, że tatuś mu kupił i mówi: pać, pać (patrz):-Di wczoraj z nim zasnął............

Siwiutka, te bodziaki są z chicco, a kupiłam na limango.pl, dużo rzeczy od nich kupuję :tak:

Misia, Pinio, ja tam karabinów też nie pojmuję, ale mój chłopczyk (rocznik 83) by latał z Jasiem z tym karabinem :-D

dziewczyny! Miałyście taką sytuację?: licytowałam wczoraj w nocy zestaw ciuszków na allegro. Aukcja kończyła się o 22:01. W ostatniej chwili kliknęłam kwotę bo widziałam, że ktoś próbuje mnie przelicytować. W tabeli wygląda na to, że ten ktoś kliknął dokładnie taką samą kwotę kilka sekund przede mną. Jak ustalić kto wygrał???? Aukcja nadal wisi w licytowanych- ani w kupionych, ani w niekupionych. Wklejam zdjęcie z tabeli.... POMOCY!!!! TAM SĄ SUPER CIUCHY!!!
Zobacz załącznik 550002

reklama
Huuura---------chyba wygra ta osoba, która pierwsza zalicytowała.........ale nie jestem pewna........

Kasia------------mój chłop też bawi się z Japsiem tym karabinem:-D:-D:-D:-Ddzieciaki:-D

Do góry