reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Kasiu z Matim używam od urodzenia , kupiłam najtańsze na allegro (bobolider) nie są najlepsze!!!
ale sama je wykończyłam...:baffled: trzeba przestrzegać zaleceń prania i suszenia!!! Jak je kupowałam to nie było jeszcze info czego nie wolno.

Używam ich nadal razem z foliowymi majteczkami bo przeciekają same, ale uważam że i tak jest ok !!! - zasika bach nowa pielucha i już :tak:

oszczędności są mega ! głownie do 4 m-ca :tak:
ja mam 12 otulaczy i 24 wkłady

reklama
no właśnie... ja też sporo czytałam jak miałam zamiar kupić ( a kupiłam od razu dla 2 dzidzi komplet) ,Było sporo kiepskich opinii o tych drogich ... a te były akurat na moją kieszeń:-D:tak:

Justyna a czemu nie podołała byś???? do 4 miesiąca ilosc pieluch jedno czy wielo jest taka sama!

jedynie wielo trzeba do prali wrzucić i rozwiesić potem , nie trzeba prasować a odkaża się je dodając olejku z drzewa herbacianego bądź lawendowego do płukania

Ostatnia edycja:
Justyna, my z mężem bardzo chcemy spróbować, mam nadzieję, że się uda :tak:

Angie, a znasz jeszcze jakieś sprawdzone?

Ostatnia edycja:
No ja zakupiłąm 1 paczkę tych białych care....78 szt chyba .....później dokupimy resztę,......
Wiecie, ze moja Klaudia od początku była w tetrze, bo pampery dopiero wchodziły na rynek i były mocno drogie.....kupowałam tylko na długie wyjścia i do lekarza.....masakra z tym praniem i gotowaniem tych pieluch, a i prasowaniem też:angry:.....Karola od urodzenia w pampersach......:tak:

reklama
Oj, tetra to mi nawet do głowy nie przyszla :-D przeszukując internet wpadłam na te wielorazowe i bardzo nam się spodobały. Nawet mężowi bardziej niż mi ;-) poszukałam, poczytałam, i spróbujemy :tak:

Do góry