reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
BAsiu ja miałam Gracco dla mojej Karolci i też nie była to gondola, a właśnie coś takiego....można było położyć dziecko płasko.....byliśmy mega zadowoleni z niego, służył nam aż przestała z wózka korzystać.....tylko w tej pierwszej aukcji coś mi nie pasuje w opisie....napisane, ze od 6 miesięcy do 3 lat, a wagowo od 0- iluś tam......jak dla mnie jedno wyklucza drugie, zauważyłście?;-)

Basiu no nasz był świetny, Karolcia ma 11 lat, więc trochę czasu minęło i myślę, ze firma Graco nie stanęła w miejscu, że wręcz odwrotnie- wózki powinny być coraz lepsze.......;-)

Przez ten pęd ostatnich dni, nie wiem czy pisałam Wam, ze kuzynka przywiozła mi trochę cudnych ciuszków....jeden prezent nówka z Disneeya ( troszkę większy), kupiła go jak się tylko dowiedziała, ze będzie dziewczynka- od razu poleciała do sklepu:-D:-D, a reszta z lumpka, ale same jak nowe....i oryginalne....nexty itp....super.....a i kocyk biały też taki malutki, ładniutki....;-)

cześć dziewczynki
a ja się zastanawiam nad kupnem wózka "rok po roku" graco
GRACO STADIUM DUO WÓZEK BLIŹNIACZY 2OSŁONKI (3209758290) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

lub ten
*Leo*WÓZEK GRACO QUATTRO TOUR DUO BLIŹNIACZY+TORBA (3205352449) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tylko nie wiem czym się różnią oprócz ceny i wagi :confused: a gdzie nie pojadę to nie ma ich w sklepie, żeby obejrzeć na żywca... czy któraś z was nie miała okazji spotkać gdzieś takich wózków?

Ja dla dziewczynek miałam taki podwójny wózek tylko innej firmy. O ja miałam taki Wozek blizniaczy dla dwojki Kolcraft j.quinny buzz (3215722513) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i byłam z niego bardzo zadowolona.

a ja dziś przesortowałam rozmiarami i normalnie jestem w szoku ile tego mam-odłozyłam reklamówkę ciuszków dla koleżanki z pracy która ma tydzień przede mną termin a i tak cała kanapa w małym pokoju założona tymi cudami...czekam na słońce i heja z praniem!

reklama
Do góry