A co myślicie o kocyku z mikrofibry??? będzie oddychał? bardzo podoba mi się taki jeden ze smyka Kocyk z mikrofibry, 75x100 cm, Fynn, słonik - Herding - Świat niemowlaka - Smyk.com 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć dziewczynki
a ja się zastanawiam nad kupnem wózka "rok po roku" graco
GRACO STADIUM DUO WÓZEK BLIŹNIACZY 2OSŁONKI (3209758290) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
lub ten
*Leo*WÓZEK GRACO QUATTRO TOUR DUO BLIŹNIACZY+TORBA (3205352449) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko nie wiem czym się różnią oprócz ceny i wagia gdzie nie pojadę to nie ma ich w sklepie, żeby obejrzeć na żywca... czy któraś z was nie miała okazji spotkać gdzieś takich wózków?