Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję Kasiu....moja Klaudia wczraj wręcz błagała, bym nie robiła krzywdy dziecku tymi różami.....Kinderek, piękne zakupy! naprawdę śliczne rzeczy
...tak se myślę, co to będzie, jak na te nasze róże urodzą się chłopaki, a na niebieski - dziewczynki![]()

ale co ja mogę jak najładniejsze ciuszki robią w takich kolorach.....no to wzięlam trochę zakupów w ecru, fioletach i zieleni.....niech jej będzie......

Pysiu, fotelik jasne, nawet już mamTylko chodzi o przeniesienie ze szpitala do auta. Z tego co wiem nawet do taxi trzeba mieć fotelik... Stąd moje pytanie o rożek i moją nieumiejętność trzymania w tym bobaska
![]()
Jak na razie nikt tego od nas nie wymaga, ale myślę, ze to kwestia czasu, bo ten kurs miał zapewne jakieś przesłanie.......Pysiu, fotelik jasne, nawet już mamTylko chodzi o przeniesienie ze szpitala do auta. Z tego co wiem nawet do taxi trzeba mieć fotelik... Stąd moje pytanie o rożek i moją nieumiejętność trzymania w tym bobaska
kinderek, a pokazujecie później kobietkom jak upiąć bobaska w foteliku, czy instruujecie jakoś na posiadanym "sprzęcie" czy jak to ma wyglądać?