reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Pysia ładne literki, zdolna bestia, bo ja dwie lewe ręce:zawstydzona/y:.

Ewelinko a naklejki też ładne i kolorowe, mój mały ma pokój w naklejkach ale takich dużych i piankowych, przeważnie to motyw Kubusia Puchatka. Pokój od razu robi się przyjemny i dziecięcy:tak:

reklama
Kroma- mam juz laktator, przesylka ekspresowa! Jej, jaka on ma milutka w dotyku ta czesc, ktora przykladasz do piersi. W srodku sa tez probki wkladek laktacyjnych na noc i na dzien.

Nineczka a jaki masz ten laktator??? przepraszam ,ale szukałam wsteczi chyba ominełam,bo nie moge doczytac???

Pyska Ty zdolniacho:)))) śliczne!!!!!! ja mieszkam tutaj juz 2 lata ponad ,a nie dorobiłam sie igły i nici wiec.....szkoda słow;/

Lopop nie pytaj.....bo nie mam pojecia.... wiem ,ze raz cosik przyszywałam ,ale od kogo pozyczyłam to nie pamietam....mysle,ze jeszcze od mamy jak mieszkalismy z nia...;/ hahaah porazka wiem....musze sie zaopatrzyc...i to nawet dzis...bo faktycznie wstyd :-p

Aj Nineczka no ja własnie tez sie na ten avent nastawiam ,ale jeszcze nie zakupiłam.... a ta koncóweczka faktycznie nawet wyglada mięciutko....bo te plastiki jakos mnie nie przekonują....
taki???
http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCF330-20-Comfort/dp/B007ZPFO6S

Ostatnia edycja:
reklama
ja kupiałam laktator medela, ręczny, ale można go przemontować w elektryczny....póki co nie wyobrażam sobie ani karmienia ani odciągania..jak to się robi...:szok:

Do góry