reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Dzięki dziewczyny ;) noo Królewny brakuje ale już niedługo (mam nadzieję) :-D

Nie wiem, czy mam dobrze stelaż zamocowany :szok: na tych zdjęciach jest akurat tak jak powinien być ale mam dość dużo moskitiery na podłodze ;/ podniosłam go i zamocowałam pod materacem i jest idealnie, nie leży na podłodze ani nie jest za krótki ale nie wiem, czy on nie spadnie czy coś ;/

Taki otulaczek jest cieniutki, jak śpioszki czy inne ubranko, a rożek zazwyczaj grubszy jak kołderka.

poprawka! dzisiaj na własne oczy widziałam otulaczek całkiem grubiutki i myślę że spokojnie zastąpił by rożek, może nawet fajniejszy by był.

Przyszły dziś ubranka z Nexta!a zamówiłam w niedzielę...ekspres normalnie! a ciuszki cud, miód i orzeszki :-) chyba się nie powstrzymam i jeszcze coś zamówię...ale może po porodzie..:sorry:

Przyszły dziś ubranka z Nexta!a zamówiłam w niedzielę...ekspres normalnie! a ciuszki cud, miód i orzeszki :-) chyba się nie powstrzymam i jeszcze coś zamówię...ale może po porodzie..:sorry:
Pokaż ;D aaaa i myślę, że nie wytrzymasz do czasu po porodzie:zawstydzona/y: :-)

Pyśka- ostatnio czaiłam się na tą pościel, ale policzyłam, że mam 5 kompletów po dzieciakach i zrezygnowałam. Bardzo fajne łóżeczko i kącik.

Ja nie mam po Maksie (tzn mam ale poplamione bo jak był większy to se kropeczki robił sokami w łóżeczku:szok:) więc trzeba było nowe kupić i się cieszę ;D w ogóle, to może mało dziewczęcy i nieróżowy ale zamówiony 3 godziny przed wyjazdem na prenatalne gdzie się o płci dowiedzieliśmy :-D i chyba dobrze, że tak wyszło bo jak bym kupiła różowy i małą w różowych ciuchach wpakowała do niego to bym musiała jej potem szukać :-D

Ale muszę kupić na zmianę chociaż jeden komplet więc pewnie już będzie bardziej dziewczęcy ;p

no dobra...Pyśka mnie zmobilizowała i cyknęłam zdjęcia :-) Pajacyki i bluza z Nexta i półśpiochy PINOKIO.

pajacyki.jpgpołspiochy PINOKIO.jpgpupa pajacyka.jpgłózio.jpg

Łóżeczko nie do końca gotowe...brakuje karuzeli i literek na ścianie...ale co tam.:-D

Załączniki

• pajacyki.jpg
    pajacyki.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 76
  • połspiochy PINOKIO.jpg
    połspiochy PINOKIO.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 82
  • pupa pajacyka.jpg
    pupa pajacyka.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 75
  • łózio.jpg
    łózio.jpg