Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

na tych zdjęciach jest akurat tak jak powinien być ale mam dość dużo moskitiery na podłodze ;/ podniosłam go i zamocowałam pod materacem i jest idealnie, nie leży na podłodze ani nie jest za krótki ale nie wiem, czy on nie spadnie czy coś ;/Taki otulaczek jest cieniutki, jak śpioszki czy inne ubranko, a rożek zazwyczaj grubszy jak kołderka.

Pokaż ;D aaaa i myślę, że nie wytrzymasz do czasu po porodziePrzyszły dziś ubranka z Nexta!a zamówiłam w niedzielę...ekspres normalnie! a ciuszki cud, miód i orzeszki :-) chyba się nie powstrzymam i jeszcze coś zamówię...ale może po porodzie..![]()
:-)Pyśka- ostatnio czaiłam się na tą pościel, ale policzyłam, że mam 5 kompletów po dzieciakach i zrezygnowałam. Bardzo fajne łóżeczko i kącik.
) więc trzeba było nowe kupić i się cieszę ;D w ogóle, to może mało dziewczęcy i nieróżowy ale zamówiony 3 godziny przed wyjazdem na prenatalne gdzie się o płci dowiedzieliśmy
i chyba dobrze, że tak wyszło bo jak bym kupiła różowy i małą w różowych ciuchach wpakowała do niego to bym musiała jej potem szukać