reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
A ja nie wiedziałam, że są różne pieluchy tetrowe :-D

Angie, pomóż proszę - co potrzebuję na początek, żeby dobrze i w pełni używać wielorazowych? :zawstydzona/y:

Kochana pieluchy 12-15 szt, nie kupuj żadnych specjalnych proszków!!! Olejek z drzewa herbacianego do płukania 4-5 kropli, prać w temp 35 stopni nie więcej, nie suszyć otulaczy na grzejnikach i w pełnym słońcu. Jak spierasz po kupce to delikatnie i w letniej wodzie !
Na pieluszkach zostają żółte plamy ale tym się nie przejmuj jak będziesz odkażać w olejku to dzidzi nic nie grozi!!!- one same zejdą jak maluch zacznie jeść inne rzeczy!!!
Kosz zamykany aby czuć ich nie było w domu- ja trzymam kosz na balkonie :tak:
i tyle:tak:

Leir, bardzo ładny, taki klasyczny :tak:

Angie, dzięki za odp, nie doczytałam, a już Cie pogoniłam ;-) bo ja szukam i szukam, a tu otulacze, kieszonki... a Ty czego używasz?

reklama
Do góry