reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Aniu spoko......ja nie zamierzałam tyle kupic, tak wyszło, trochę i tak odrzuciłam jak sobie siadłam ( dostałam krzesełko) i przebierałam......jeszcze bym chciała pajacyków tylko.....ale nie za dużo, kilka sztuk.....
Olant, to racja, niektóre ciuszki jak nówki, a jaka cena.....
Zapomniałam napisać, ze zakupiłam sobie w Jysku kołdrę i poduszkę do spania w Lenkowym pokoju......:-)

reklama
Kasiu super ciuszki :))) rewelacja :) a i dojrzalam u Ciebie na fotce taka wkladke do wanny? Dobrze widzę? Wiesz co niestety ja nie byłam z niej zadowolona, Mariczka mimo pieluszki strasznie zjeżdżala i w ogóle była nią tak przerażona... Ale wiadomo ze każde dziecko inaczej w rezultacie lepiej sprawdziła nam sie taka gabeczka do lezenia...

Kinderek szalona kobieto... Supcio:) cieszę sie z Twoich lowow jak ze swoich :) hahahh

Kana, tak, to taki dings bums do wanienki, ale wcale mi się to nie podoba, ani nie jestem 'za', ale wanienkę też dostalismy i nie wypadało mi powiedzieć: e, to se weź, samą wanienkę chcę ;-) nie bój się, nie mam zamiaru tego używać ;-)

reklama
Kana, tak, to taki dings bums do wanienki, ale wcale mi się to nie podoba, ani nie jestem 'za', ale wanienkę też dostalismy i nie wypadało mi powiedzieć: e, to se weź, samą wanienkę chcę ;-) nie bój się, nie mam zamiaru tego używać ;-)

Kasiu ,ale kochana ja nic nie mówię, bo może niektóre dzieciaczki bedą to tolerowały.....a ja tylko tak napisałam ,bo akurat zauważyłam....i myślałam ,że to może kupiliście sami.....nie wiedziałam,że to dostaliscie;)))) ja tak z dobrego serduszka:)))

Do góry