Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Noszę się z zamiarem zakupu huśtawki dla niemowlaka i myślałam o tej BRIGHT STARTS - HUŚTAWKA HYBRYDOWA BIEDRONKA 60198 (4991118707) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. lub o tej FISHER PRICE Huśtawka Kołyska Leżaczek OWIECZKA (5651601718) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. . Może macie jakieś doświadczenia z huśtawkami i możecie coś polecić.
Noszę się z zamiarem zakupu huśtawki dla niemowlaka i myślałam o tej BRIGHT STARTS - HUŚTAWKA HYBRYDOWA BIEDRONKA 60198 (4991118707) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. lub o tej FISHER PRICE Huśtawka Kołyska Leżaczek OWIECZKA (5651601718) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. . Może macie jakieś doświadczenia z huśtawkami i możecie coś polecić.
:-) Ale słyszałam że się bardzo sprawdzają
Evula z tego co widze to obydwie są super 

kolejny
Brat podrzucił po synku :-) Ale fajnie przyda się w stołowym pokoju,będe miałą małego na oku