LisiaMama
Fanka BB :)
Hevea. Jestem bardzo zadowolona. Jest miękki i plastyczny
![]()
Hmm wszędzie jest utrzymywane, ze raczej powinien byc twardy i niezbyt plastyczny, zeby sie nie odkształcal
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hevea. Jestem bardzo zadowolona. Jest miękki i plastyczny
![]()
Nie wiem, moje obie spaly na zwyklym piankowym [emoji6] oczywiscie kazda miala swoj nowy kupiony. I teraz tez taki kupie. Kosztuje okolo 30 zl ale sa tez grubsze (8cm) w smyku teraz w promocji za 69,90 zlDziewczyny pomóżcie... jaki ja mam kupić materac dla małej? czytam i czytam i się zupełnie pogubiłam...![]()
Termoplastyczny. I nie twardy tylko średnio twardy. Jam zadowolona [emoji14]Hmm wszędzie jest utrzymywane, ze raczej powinien byc twardy i niezbyt plastyczny, zeby sie nie odkształcal
Oj nieUff dzięki dziewczynywybiorę któryś z polecanych przez Was
elifit a pamiętasz model może tej hevei?
Swietna paczka.Link do: SMERFNA PAKA DLA CHŁOPAKA 0/12 m NEXT t. Nowe ZIMA dziewczyny zobaczcie co dziś zakupiłam dla synka jestem taka podjarana w środę będzie paczuszka super ta kobietka ma ciuszki zobaczymy jak przyjdą jak gatunkową