• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Dziewczyny patrzcie jakie cudo moj maz kupil [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]

Jest swietna . Ale sie ciesze. Wszystko w niej jest cudne. Muzyczka. Projektor. No I jest na prad nie na baterie [emoji7]

1477329917-1d1mld.jpeg
1477329921-1d1mld.jpeg
1477329926-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ekstra ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Iza bo to fajny motyw :). Ja chciałam miec biala wanienke Ale tak sobie pomyślałam ej matka wariatka będzie wszystko dla dziecka kupowala w szarosciach, granatach, bieli same stonowane kolory a nic dla dziecka. Więc idąc na kompromis kolor biały jest dla mamy a zwierzątka dla Frania :)

Grama u nas hustawka naprawde byla wykorzystana maksymalnie tyle tylko ze moja corcia do najmniejszych i najlzejszych nie nalezala wiec limit wagowy zakonczyl nasze uzytkowanie, ale mysle ze do 8-9 mc byla eksploatowana☺ wiesz to jest cos takiego ze mozna miec ale nie trzeba, ja ze swojego doswiadczenia polecam

reklama
Dziewczyny kupujecie laktator? Jeśli tak to jaki polecacie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moim zdaniem nie ma sensu kupować na zapas.

Grama u nas hustawka naprawde byla wykorzystana maksymalnie tyle tylko ze moja corcia do najmniejszych i najlzejszych nie nalezala wiec limit wagowy zakonczyl nasze uzytkowanie, ale mysle ze do 8-9 mc byla eksploatowana☺ wiesz to jest cos takiego ze mozna miec ale nie trzeba, ja ze swojego doswiadczenia polecam
U nas też huśtawka była w użyciu non stop, ale to pewnie zależy od dziecka. Zobaczysz jakim typem będzie Zosia i wtedy zdecydujesz. Ja teraz też nie kupuję, bo nie wiem kto tam u mnie siedzi. :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry