Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na pewno? yy musze sie podszkolic w tych drzwiach... i pomyslec ze kiedys robilam 5 lat w stolarce okiennej i drzwiowej!Grama sękpol ma tego typu wzory np tu Link do: SĘKPOL - Producent drzwi.
Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
[emoji23][emoji23][emoji23] Ja tez nie spie.A i tak teraz nie śpię po nocach chyba z natloku myśli....
[emoji23][emoji23][emoji23] Ja tez nie spie.
Ja nie kupuje monitora oddechu.
Niewiem jakos nie czuje potrzeby miec tego urzadzenia. Choc wiem ze dziewczyny bardzo chwala sobie.
Dwojke wychowalam bez niego to Mysle ze teraz tez nie odczuje jego braku.
Zobaczymy.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mąż ma astmę, jak był mały miał problem z oddychaniem i jak postanowiliśmy, że Młody będzie spał w innym pokoju, to mój od razu poleciał po monitor oddechu.Tak mnie natchnelo wieczorową pora....
Czy któraś z was ma/planuje kupić monitor oddechu czy coś takiego.... bo czasami się nad tym zastanawiam bo nie wiem czy zasne ze stresu jak już będzie ten Maluch obok.... :/
Tak mnie natchnelo wieczorową pora....
Czy któraś z was ma/planuje kupić monitor oddechu czy coś takiego.... bo czasami się nad tym zastanawiam bo nie wiem czy zasne ze stresu jak już będzie ten Maluch obok.... :/