• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
Tak mnie natchnelo wieczorową pora.... :)
Czy któraś z was ma/planuje kupić monitor oddechu czy coś takiego.... bo czasami się nad tym zastanawiam bo nie wiem czy zasne ze stresu jak już będzie ten Maluch obok.... :/

[emoji23][emoji23][emoji23] Ja tez nie spie.
Ja nie kupuje monitora oddechu.
Niewiem jakos nie czuje potrzeby miec tego urzadzenia. Choc wiem ze dziewczyny bardzo chwala sobie.
Dwojke wychowalam bez niego to Mysle ze teraz tez nie odczuje jego braku.
Zobaczymy.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Słyszałam, ze one nie działają prawidłowo jeśli masz klin pod materacem. Musza byc całkowicie na płaskim.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czy któraś z was ma/planuje kupić monitor oddechu czy coś takiego.... bo czasami się nad tym zastanawiam bo nie wiem czy zasne ze stresu jak już będzie ten Maluch obok.... :/
Mój mąż ma astmę, jak był mały miał problem z oddychaniem i jak postanowiliśmy, że Młody będzie spał w innym pokoju, to mój od razu poleciał po monitor oddechu.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Kupiliśmy używany angelcare ale to jest monitor + niania w jednym. Samego monitora byśmy nie kupowali i przy pierwszym dziecku nie mieliśmy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry