Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czyli krawieckimi najlepiej a no właśnie[emoji53]Tne nozyczkamiAle musza byc ostre, bo inaczej filc bardziej sie szarpie niz tnie.
Czyli krawieckimi najlepiej a no właśnie[emoji53]
calkowity szacun. ja robilam rozne zawieszki z filcu ale az tak ladnie mi nigdy nie wyszlo. profeska. przerabiam taka sama karuzelke tylko ze z pozytywka i ma byc kontrastowa czyli bedzie skrzyzowanie twojej i krasnalaTez sie zmobilizowalam I wkoncu zrobilam karuzelkeA dzis szydelko w dłoń, gdyz nowy pomysl czeka na realizacje
![]()
![]()
potwierdzam przeslodkie. ja postanowilam ze sie wstrzymam z sukienkami do momentu az Zofia zacznie chociaz siadac bo mi sie wydaje ze lezace dziecko to takie falbanki yylko uwieraja? ale powstrzymac sie trudno to fakt. daj linka do opasekJa właśnie zrobiłam zakupy na aliexpress. Chyba z 10 opasek newborn kupiłam i tiulowa spodniczke do zdjęć i za wszystko zapłaciłam całe 37.99 [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] a dzisiaj doszło body świąteczne.... no powiedzcie czy to nie jest przeslodkie...![]()
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom