Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zakupilam na allegro pieluszki.@joshi fajne pieluszki i tetrowe i flanelki. gdzie kupione?
ja kurcze nie mam fridy ani katarka - to obowiazkowe?czesto maja maluszki katar? moze zdarze kupic jesli bedzie chore?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Zdążysz.@joshi fajne pieluszki i tetrowe i flanelki. gdzie kupione?
ja kurcze nie mam fridy ani katarka - to obowiazkowe?czesto maja maluszki katar? moze zdarze kupic jesli bedzie chore?
Wcześniej czy później któryś z tych wynalazków się przyda, ale myślę, że możesz poczekać i kupić w razie potrzeby@joshi fajne pieluszki i tetrowe i flanelki. gdzie kupione?
Mam ta sama ksiazke do wypelniania [emoji14] od mamy dostalam ale jeszcze nic nie wpisalam hihiobiecane fotki łupów z babyshowerZobacz załącznik 782926 w tym Zuzowe ubranko świąteczne oraz..
Zobacz załącznik 782921
Moja znajoma, ktora urodzila 3 tyg temu ma ten drugi i bardzo sobie chwaliMacie doświadczenia z koszami na pieluch? Mam dwa typy:
Link do: Angelcare Pojemnik Na Zużyte Pieluchy+Wkład - Akcesoria do pieluszek - Ceneo.pl I
Link do: Tommee Tippee Sangenic TEC Pojemnik Na Zużyte Pieluszki + Wkład Uniwersalny 458056
Używałyście? Macie?![]()