Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mysle ze nie narobicie na te pieluchy [emoji6] u nas w pierwszym miesiacu zycia Oli poszlo 8 duzych paczek pampersow, tych po 62 sztuki, czy jakos tak, nie pamietam ile tam bylo dokladnie.. jakbym miala kupowac paczki po 25 sztuk po 40 zl to az sie boje to przeliczyc [emoji23] To Wasza decyzja, ale jak chcesz naturalnie to juz lepiej wielorazowe pieluchy i prac [emoji6] Takie jest moje zdanie tylko i wylacznie, bez obrazy dla nikogo.dziewczyny właśnie przeglądam sobie sklepy no i znalazłam pieluszki ekologiczne![]()
co o tym myslicie ?
Link do: Eko Pieluszki Jednorazowe dla Noworodka, Ekologiczne Pieluszki Jednorazowe NEWBORN 2-5 kg (25 szt.), MUUMI , NIEMOWLAK, Niemowlę (0-2 lat), Wiek, Pieluszki z Pulpy Papierowej, Pieluszki wg Materiału, Pieluszki Ekologiczne, Pieluszki Eko Jednorazowe, PRZEW
ja tak z ciekawości dałam linkMysle ze nie narobicie na te pieluchy [emoji6] u nas w pierwszym miesiacu zycia Oli poszlo 8 duzych paczek pampersow, tych po 62 sztuki, czy jakos tak, nie pamietam ile tam bylo dokladnie.. jakbym miala kupowac paczki po 25 sztuk po 40 zl to az sie boje to przeliczyc [emoji23] To Wasza decyzja, ale jak chcesz naturalnie to juz lepiej wielorazowe pieluchy i prac [emoji6] Takie jest moje zdanie tylko i wylacznie, bez obrazy dla nikogo.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
W porzadku, przecież to Wasza decyzja nawet jesli, przecież ja Cie nie potępiam, smieje sie tylko ze strasznie drogo by to wyszlo, i np nas na takie luksusy nie stac bo u nas tylko maz pracujeja tak z ciekawości dałam link![]()
A tu macie to lozeczko dostawne jakby ktoras chciała Link do: 3w1 Łóżeczko dostawne, kołyska, łóżko FILIP SOSNA
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
To dobrze ze polecasz bo my wlasnie myslimy nad kupnem [emoji6]Mam je i polecam!