Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo ładnyZobacz załącznik 783984Zobacz załącznik 783985Zobacz załącznik 783986
Tato przytargal naszego cybexa.
Wiem jedno choc mi sie wydaje ze do niego gadam a on nie slucha. To napewno slucha mnie uwaznie.
W tamtym tyg powiedzialam ze brakuje jeszcze fotelika do auta I cybex aton ma bardzo dobre opinie. Bo ten z wozka fotelik bedzie tylko do wozka na dluzsze jazdy chcialam cos bezpieczniejszego.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
piękna!! super Ci wyszedł efekt końcowy,Zawieszona.
Pozostaje dopieścić..Zobacz załącznik 783850
♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
Śliczny jest, też nad nim rozmyślałam ale w końcu nie kupiliśmy narazie mamy tylko z wózkaZobacz załącznik 783984Zobacz załącznik 783985Zobacz załącznik 783986
Tato przytargal naszego cybexa.
Wiem jedno choc mi sie wydaje ze do niego gadam a on nie slucha. To napewno slucha mnie uwaznie.
W tamtym tyg powiedzialam ze brakuje jeszcze fotelika do auta I cybex aton ma bardzo dobre opinie. Bo ten z wozka fotelik bedzie tylko do wozka na dluzsze jazdy chcialam cos bezpieczniejszego.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
fajny ten fotelik. podobny do kiddy ktory baaardzo mi sie podobal!Joshi ladny ten cybex.
Elifit piekna ta karuzelka!
My tez w końcu kupiliśmy wozek Adamex Barletta i fotelik z którego jestem meeega zadowolona kiddy evolution pro 2 Link do: fotelik z pozycją do leżenia kiddy EVOLUTION PRO2