reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Ja jednak na noc wolę pajaca rozpinanego. Jak kupa wyjdzie z pieluchy to zdejmowanie połśpiochów i body jest dla mnie męczące .

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Ooooo my też będziemy malować sypialnio/pokój dziecięcy i zupełnie nie przyszła mi do głowy tapeta :) a to bardzo fajne rozwiązanie :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ooooo my też będziemy malować sypialnio/pokój dziecięcy i zupełnie nie przyszła mi do głowy tapeta :) a to bardzo fajne rozwiązanie :)

Myślę, że to będzie miłe rozjaśnienie pokoju, ta tapeta bedzie na scianie na ktorej bedzie stało łóżeczko więc jak maluch podrośnie to będzie miał trochę kolorów, a nie wszędzie ta szarość;)

a8doqqmz725nh9h0.png

Chyba wszyscy teraz idą w szarości :) My ostatnio duży pokój na szaro, wiec nie wiem czy sypialnia to już nie za dużo... choć inny odcień ? :)

Chyba wszyscy teraz idą w szarości :) My ostatnio duży pokój na szaro, wiec nie wiem czy sypialnia to już nie za dużo... choć inny odcień ? :)

Ja przedpokój będę robić szary. Pokój dzieci jest od ściany północnej więc pomalowałam na słoneczny żółty i jestem bardzo zadowolona. Salon mam w fioletach a sypialnie w bieli i kawie. Kuchnia jedynie do remontu pozostaje zielona ale będzie biała.

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
To ja nie lubię absolutnie nie lubię kolorów typu żółty, czy beżowy. Za to mój D nie lubi jasnych parkietów i w ogóle koloru jasnego drewna i czarnych mebli. Więc w pokoju dziecięcym (mały i północny) mamy panele ciemny brąz, ściany zielone i do tego białe listwy przypodłogowe i będą białe meble. Taka sama podłoga w planach w przedpokoju i naszym pokoju. Do tego u nas białe ściany i meble w kolorze pasującym do podłogi, a do tego czerwone wykończenia i akcenty. Reszta mieszkania wymaga remontu i tak kuchnia wymarzyła mi się biało czerwona, a łazienka w szarych kafelkach z ciemnymi brąz wykończeniami i fototapetą na jednej ścianie przedstawiającą wodospad wśród zieleni. W przedpokoju białe ściany. Ja uwielbiam zestawienie czarny z białym i czerwonym, ale w związku z tym, że mój D nie toleruje czarnych mebli to pójdzie wszystko w te ciemne brązy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry