Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zawsze to taniej niż ze sklepuJutro bede miala okazje nabyć ok 100 szt ubranek (w tym rożki dresy bodziaki, pajace itd) za 120 zl, bardzo zadbane sa, niektóre z metkami. Poprostu koleżanka chce się tego pozbyć bo synek wyrosl. . Rozmiary od 56 nawet do 86. Tych większych ciuszków jest mniej za to tych mniejszych i średnich więcej. mysle ze to dobry interes, moja mama tez tak sadzi. A wy co o tym myślicie????
Myślę, że to ok, bo to przecież wychodzi niewiele ponad 1 zł za sztukę, a jak jeszcze niektóre nówki, to żal nie skorzystać. Tylko by dobrze było, żeby większość jednak nie była w rozmiarze 56, bo tego nie poużywacie pewnie za dużo...Jutro bede miala okazje nabyć ok 100 szt ubranek (w tym rożki dresy bodziaki, pajace itd) za 120 zl, bardzo zadbane sa, niektóre z metkami. Poprostu koleżanka chce się tego pozbyć bo synek wyrosl. . Rozmiary od 56 nawet do 86. Tych większych ciuszków jest mniej za to tych mniejszych i średnich więcej. mysle ze to dobry interes, moja mama tez tak sadzi. A wy co o tym myślicie????
Myślę, że to ok, bo to przecież wychodzi niewiele ponad 1 zł za sztukę, a jak jeszcze niektóre nówki, to żal nie skorzystać. Tylko by dobrze było, żeby większość jednak nie była w rozmiarze 56, bo tego nie poużywacie pewnie za dużo...
tak i jeszcze beckers polecamMagnat, tak, też uważam, że świetnie się kładzie.![]()
A ja dziś w HM kupilam na wiosnę koszulkę i spodenki
Też podobną koszulkę w HM kupiłam tylko w wersji dziewczęcej, dla starszejA ja dziś w HM kupilam na wiosnę koszulkę i spodenki