Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja ozdoba nabiera kształtu ale.... pompony na pewno beda niżej i w bardziejl intensywnych kolorach te pastele strasznie mdłe i imienia nie widac po za nich
Zobacz załącznik 766682
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
tak cos dlugiego musi byc
od urodzenia to tylko chusta ewentualnie prostsza jest kółkowa.CHUSTOWE MAMUSIE- mam do Was pytanie.
Chusty mi się nie widzą, bo małą Apolonią będzie zajmować się dużo osób z pewnością, więc nie sposób każdego przekonać do chusty, tymbardziej, że ja sama nie jestem do tego przekonana. Próbuję znaleźć prostą w obsłudze alternatywę, oczywiście bezpieczną dla dziecka. Co powiecie o Link do: Tula - Nosidełka i Chusty do Noszenia Dzieci — Skyscape - Nosidełko Ergonomiczne Tula z taką wkładką Link do: Tula - Nosidełka i Chusty do Noszenia Dzieci — Wkładka dla Niemowlaka ?
motylkitak cos dlugiego musi bycbede kombinowac do skutku.
mam filc tez gdzies cos z niego zrobie
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
od urodzenia to tylko chusta ewentualnie prostsza jest kółkowa.
Jeśli naprawdę nie chcesz nawet spróbować w chuście to kup nosidło regulowane robione na miarę, wiązane mei tai. Tula jest nosidłem dużym, nie dla malucha.