Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie w kwiaciarni a w sklepie dla plastykow dekoratorow....motylkichmurki zwierzątka
a to kółko w kwiaciarni kupiłaś, takie styropianowe?Zobacz załącznik 766689 Zobacz załącznik 766690
Kochana ja to wiem, ty to wiesz. My byśmy nie nosiły w nosidle tak małego dziecka, na pewno nie takiego co głowy nie trzyma. Czemu.. bo znamy i lubimy chusty.Ale nawet mietka się nie dociągnie na tyle, aby ustabilizować dziecię, które nawet główki nie trzyma a co dopiero choćby próbuje siadać.
Kleo pozostaje Ci wózek
A mnie na aukcji z ciuszkami ktoś przelicytował więc passuję. Aż tak zdesperowana nie jestem. Obecna cena 560zł.
Chwalę się5 sierpnia zamówiłam i opłaciłam śpiworek do fotelika/ wózka od MijaJG a dziś (czyli po 5 dniach) przyszedł ♡ jest piękny! Rozmiar 0-4 miesiące (74cm długi ) 114zł z przesyłką
Zobacz załącznik 767009 Zobacz załącznik 767010
Cudowne kolorki! [emoji7]Chwalę się5 sierpnia zamówiłam i opłaciłam śpiworek do fotelika/ wózka od MijaJG a dziś (czyli po 5 dniach) przyszedł ♡ jest piękny! Rozmiar 0-4 miesiące (74cm długi ) 114zł z przesyłką
Zobacz załącznik 767009 Zobacz załącznik 767010
ja mam piankowy Havea.Miłe moje, powielam pytanie z grudniówkowegojaki materacyk do łóżeczka i jaki rożek dla maluszka? Usztywniany lepszy? Miłego dnia.