lenam77
Fanka BB :)
Ekstra, śliczne i rozpinane- praktyczne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ekstra, śliczne i rozpinane- praktyczne
Ekstra, śliczne i rozpinane- praktycznegdzie kupilaś te cudeńka?
Na początek nie, bo i tak maluch się nie obróci, żeby się uderzył i sobie krzywdę zrobił. A potem to sie zobaczy czy wariuje po łóżeczku. Jak coś, to mam jeszcze ochraniacz Bazylkowy. Tym razem w ogóle zamierzam kupić minimum, bo z Bazylim pokupowałam różne baldachimy itd., co jest kompletnie bez sensu i nie praktyczne.Kindzia super te rękawki, do szpitala akurat!
Kupujecie ochraniacz do łóżeczka?

ja mam jakiś tam ochraniacz, tylko teraz to mi odbija bo chciałabym kupić coś nowego dla Lilci. Ona będzie najprawdopodobniej ostatnim dzieckiem i do tego mnie teraz stać na szaleństwa. Za Aru i Zuzy tak nie szalałam i dużo miałam rzeczy używanych.Na początek nie, bo i tak maluch się nie obróci, żeby się uderzył i sobie krzywdę zrobił. A potem to sie zobaczy czy wariuje po łóżeczku. Jak coś, to mam jeszcze ochraniacz Bazylkowy. Tym razem w ogóle zamierzam kupić minimum, bo z Bazylim pokupowałam różne baldachimy itd., co jest kompletnie bez sensu i nie praktyczne.![]()
Co chodzi o materacyk dzidziuś będzie miał po braciszku . My mamy lateksowy z hevea i jestem bardzo zadowolona mlody chyba też. To jest nasz trzeci materac. Pierwszy mieliśmy kokos-pianka-gryka i synek jako alergik miał permanentna chrypke po zmianie materaca jak ręką podjął. Później przejsciowo mieliśmy z pianki poliuretanowej, ale docelowo skońcZyło się na lateksowym. Niby opinie sa rozne , ale u nas sprawdził sie , jedyny minus to cena. Teraz mlodemu bedziemy kupować dzieciece lozko i też ten materac.ja mam piankowy Havea.
Do kokos-gryka zraziłam się po aferze z robakami.
Lateks niekoniecznie dla alergików.
Rożek nieusztywniany.
Nic nie usztywniamy, wszystko miękkie, dopasowujące się do plecków dzidzi. Nosidełka tak samo![]()