reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Oj będziesz Ty miała ciężki żywot z tą teściową. Ja bym chyba na przekór ten kosz kupiła :-p
Ja też lubię robić na przekór i bym kupiła! A teściowej bym powiedziała że ona raz już dziecko wychowała i jest w nim wiele do poprawy ! Ja tak powiedziałam swojej jak mi zaczęła mówić żebym małej to czy tamto dawała/ nie dawała itd. Najmadrzejsza. Ale ja to nie lubię swojej teściowej...

Co do kosza jest super. Ja mam kołyske po corci i też dużo osób nam mówiło po co, że to na chwilę itd. A guzik prawda bo mała spala w niej 8 mcy, usypiala w niej sama dzięki kołysanka i byłam mega zadowolona i jeszcze mniej miejsca zajmowała niż teraz łóżeczko.

w57vhqvk2z02onaz.png

reklama
Dziewczyny a ja bym chciała znależc wózek retro, tak dla zmiany bo 8 lat temu mialam nowoczesny a teraz mi sie podobaja takie na duzych kołach i na zawieszeniu, ze fajnie się buja.
Znalazlam tylko jedną firmę TAKO ACOUSTIC, nie wiem czy wiecie cos o tych wózkach? Podobno duże i dosć cieżkie, ale przeciez taki gleboki to max 8 mies. Ja chce zainwestowac jak kilka lat temu w super spacerówkę McLareana.

Dziewczyny a ja bym chciała znależc wózek retro, tak dla zmiany bo 8 lat temu mialam nowoczesny a teraz mi sie podobaja takie na duzych kołach i na zawieszeniu, ze fajnie się buja.
Znalazlam tylko jedną firmę TAKO ACOUSTIC, nie wiem czy wiecie cos o tych wózkach? Podobno duże i dosć cieżkie, ale przeciez taki gleboki to max 8 mies. Ja chce zainwestowac jak kilka lat temu w super spacerówkę McLareana.
zobacz Emmaljungę :)

Saranta ja gdybym nie miała po Ninie hartana też bym kupiła retro Nawet kiedyś sobie jeden upatrzyłam Adamex Champion Retro zerknij

Ja mam Firkon Swing Retro, ale trudno dostępny w sklepach. Do tego kupiliśmy też podwozie ze skrętnymi kołami więc mamy w zasadzie 2 wózki na różne warunki bo te retro np. średnio spisują się w sklepie, trudniej je złożyć w samochodzie, pociągu czy samolocie. Ale jedno i drugie ma pompowane koła dlatego w terenie radzą sobie lepiej niż wszystkie typowe spacerówki z malutkimi kołami, a obok nas działki i często chodzimy po nierównościach.

reklama
Do góry