reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

A u mnie nawet nie wiem czy daja [emoji32] ale sie zapisuje w pon na zajęcia to sie dowiem, Chyba musze zapisać zeby nie zapomnieć sie dowiedziec..

reklama
Natka a w którym szpitalu decydujesz się rodzic? Ja biorę pod uwagę 3 - Raszei, Św.Rodziny i Polna (z tegoc o panmętam też jesteś z P-ń)

Tak, rak - dobrze pamietasz jestem z Poznania :-D

Ja na Polnej rodze na pewno. Mam juz przyklepane miejsce bo biore u nich udzial w projekcie unijnym dotyczacym przeciwdziałania cukrzycy w ciazy

Bylam tam juz kilka razy na badaniach etc - polozne supr mile, lekarze tez swietni (jedna robila mi USG, a inny lekarz prywatnie z Polnej badanie prenatalne)

ja wiem, że w tym szpitalu którym ja chcę rodzić to koszule do porodu mam mieć swoją - polecają dziewczyny wziąć najgorszą, a po porodzie 3 koszule żeby codziennie można było założyć świeżą .. albo jak by dziecku się ulało przy karmieniu żeby było na co zmienić :)

Natka to super:)
Ja wciąż niezdecydowana, każdy szpital ma swoje plusy i minusy :).Na Polnej w razie czego masz natychmiastową profesjonalną pomoc, ale w związku z tym,że to największy szpital połozniczy w Poznaniu , kobiety są traktowane "taśmowo", czasami lekceważąco jeśli chodzi o opiekę po porodzie. Na Raszei masz super położne, super sale i sprzęt przygotowujący do rodzenia, ale znieczulenie dają Ci w ostateczności. Na Św.Rodziny jest kameralnie, położne podobno bardzo sympatyczne i znieczulenie dostajesz jakie chcesz bez żadnego "Ale", ale przez cały pobyt w szpitalu Mż nie może do ciebie wejść, jedynie Ty wyjść do niego i to bez dziecka.

Ostatnia edycja:
To pochwalę się moimi kolejnymi zdobyczami z wymianki! [emoji16]
Sterylizator
ImageUploadedByForum BabyBoom1431778659.554273.jpg
Kosz na zużyte pieluchy + wkłady
ImageUploadedByForum BabyBoom1431778702.140721.jpg
I drobiazgi dla dziecka
ImageUploadedByForum BabyBoom1431778746.960932.jpg
I dwa staniki do karmienia bez fiszbin najlepsze do spania
ImageUploadedByForum BabyBoom1431778882.235053.jpg
I to wszystko za jakieś nie potrzebne w domu graty, które i tak poszły by na śmietnik [emoji12]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431778659.554273.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431778659.554273.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 70
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1431778702.140721.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431778702.140721.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 83
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1431778746.960932.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431778746.960932.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 69
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1431778882.235053.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431778882.235053.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 68
No właśnie nie pamiętałam kto mi sprzedał to info więc dobrze, że się ujawniłaś Lilija! [emoji12] Dziękuję bardzo już dwie wymianki za mną [emoji16]

moglybyscie mi podac namiary na te wymianki bo ja chyba przegapilam cos :p

Lilija - no ja wlasnie sobie nie wyobrazam zeby Maz nie mogl ani rodzina do mnie wejsc po porodzie takze ten szpital odpada :no: Wiem jakie sa opinie o Polnej, natomiast ja jestem zadowolona jak tam chodze z lekarzy i poloznych (jestem na tym oddziale jak rpzychodze co sa maluchy i mamy po porodach) i powiem szczerze, ze zauwazylam, ze jak mama nie przyjdzie po cos to daja spokoj - takze trzeba sie dopomniec o swoje i tyle :D

Zuzzi wspaniale ^^, wymianki to super sprawa.3 dni temu załozyłam własną grupę i sie pomału rozkręca - 3 maj kciuki ;)

Natka tak jak piszesz, też bym nie wytrzymała, chociaż rozmawiałam wczoraj z Mż o tym i on patrzy troszke inaczej- uważa,że to pewnie po to aby maluszek nie złapał żadnej infekcji, a więc - dobrze!

reklama
Do góry