reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Swinunia jest cudna [emoji7][emoji7][emoji7] i nawet ten róż mi nie prEszkadza hahaha
Jest pudrowa [emoji7]

reklama
Słodkie Akuku!!

Jakie straszyć ;) niech sie mała od małego hartuje, bo zycie w tej rodzinie jest mie lada wyzwaniem hahaha
U nas w razie chłopca bedzie leonard [emoji16] leło ;)

Anney haha :) swinia boska ..taka prawdziwa. Od razu mozna uczyc co nadaje sie do jedzienia haha.

Wezcie z tymi pomylkami ! Na zadnym forum na jakim bylam nie bylo pomylki! I tego nam zycze.. no chyba ze któraś chce ? Ja w poprzednich ciazach na to liczylam.. hehe

Blerka super! [emoji4]
Anney nie kracz [emoji6] Świnka słodka [emoji7]
Ja już bym nie chciała pomyłki ze względu na to, że już wszystko kupione i gotowe. A imię by się znalazło, bo dla dziewczynki mieliśmy sporo pomysłów i byliśmy zgodni.

Otoz to! Dopoki nie wyjdzie z brzucha to nie ma na 100 %
Mam kolezanke, ktora spodziewala sie Aleksa a po cesarce tatus dostal do rak Nine :-) byl lekko skonsternowany i nawet troche z polozna probowal negocjowac, ze to raczej nie jego malucha przyniesli, hahaha

reklama
To sie lunka pospieszcie ;)
Ale tak...sporo sie słyszy o pomylkachmi nawet 3d jest ponoć generowane z 2d, wiec nie ma pewności.

Do góry