reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Zuzzi

Fanka BB :)
Miasto
Warszawa
Olek właśnie śpi w kojcu już 2,5 h więc się sprawdza [emoji4] Nawet mąż który raczej podchodził do tego jako do zbędnego gadżetu pochwalił, że super sprawa [emoji13]
Oboje z małym jesteśmy padnięci po tej sesji. Też spałam jak kamień przez godzinę tylko dodatkowo mnie standardowo kości miednicy bolą...

reklama

panikara

Daj znać cinamona jak się ten leżaczek sprawuje. Też na niego patrzyłam ale jakoś mi się pochyły wydaje a trochę kosztuje. Póki co mam ten z fisherprice ale jeszcze nie wkładałam bąbla. Ale ta chwila jest bliska bo coraz więcej ma czuwania a mniej spania.

anciikowa

Cina a jednak! :D mi teście kazali wybrać jakiś leżaczek/bujaczek/huśtawkę, ale nie potrafię się zdecydować, nawet nie mam faworytów :(

reklama
Do góry