reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama

Lunera

Fanka BB :)
Miasto
Warszawa
Nie, przy starszych nie uzywalam, starszy byl bardzo absorbujacy, poza tym nie mial problemow z zaparciami, jesli wiecie o co mi chodzi :-) a przy ich malej roznicy wieku bylo pozniej jak sie maly urodzil to i tak co robic. Teraz wbrew pozorom bede miala duzo wiecej czasu niz wczesniej, no i jestem duzo bardziej swiadoma. W pieluchach jest jednak duzo chemii, sporo kosztuja a potem trudno nauczyc malucha samodzielnego siusiania, same dobrze wiecie. Troche jak ze sloiczkami i blw. Ale jeszcze nie jestem zdeterminowana w 100 %. Chcialabym sprobowac ale wczesniej zebrac feedback od doswiadczonych mam.

Akuku

Lunera ja nie planuje ..przeraza mnie spieranie kupy! Hahaha
Co do odpieluchowania to tego sie nie obawiam poprostu zmieniam pieluche na majtki i rajstopy nascie razy dziennie. .dwa trzy dni i woe o co chodzi ;)
Na dniach bede uczyc Emilka. Mysle w eekend jak m bedzie w domu. Pielucha bedzie tylko na dwor i wyjscie na poczatku.

zuzagk

moja ciocia urodzila w zeszlym roku w maju. wiec, ze jak Maly skonczyl 8 mies to uzywala wielorazowych, teraz ma rol i 5 mies i chodzi w normalnych majtkach i robi na nocnik odkad skonczyl rok

Lunera

Miasto
Warszawa
Oj wiem Akuku, tez o tym myśle. Zobaczę ile bedzie robił jak dietę zmienimy na stałe. Moim chłopcom to duzo więcej czasu zajmowało, z miesiąc minimum. Wiec jeden kij kupa z majtek czy z pieluchy :-)
Zuza, to szybko! Podobno średnio ok 18 mca maluch zaczyna czuć parcie na pecherz

kasietta

Miasto
Trójmiasto i okolice
Babcia wariatka wpadła do Lidla :)

Załączniki

• 1444311247320.jpg
    1444311247320.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 150
  • 1444311256125.jpg
    1444311256125.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 143

lucalew

Miasto
Trójmiasto
Lunera koleżanka swego czasu mocno się tym tematem zainteresowała i porównał też koszty i mówi że wbrew pozorom nie wychodzi wcale tanio. Ja też się zastanawiałam nad tym ale porzuciłam temat więc też się nie wypowiem

reklama
Do góry