reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

dziewczyny zakochalam sie w tej kołysce Trzyfunkcyjna przenośna kołyska Coneco Simply City - sklep dla dzieci – odnarodzin.pl
idealnie by mi pasowała koło łóżka a w dzień mogłabym do pokoju ją zabrać i mała by mogła spać przy nas , tylko zastanawiam się czy to się sprawdza i jak długo dziecko w niej pośpi, wiem że to różnie bywa, zależy dzy dziecko duże się urodzi i jak szybko będzie rosnąć.
miała któraś z was może takie coś?

reklama
Slicznie wyglada ta kolyska. Wydaje mi sie ze tak jak pisza na tej stronie ze do 5-6 miesiaca. Jak dziecko zacznie juz byc bardziej ruchwile i probowac sie podnosic to ja bym juz go nie uzywala bo jest bardzo niebezpieczne wtedy ze dziecko z tej kolyski po prostu wypadnie.

dziewczyny zakochalam sie w tej kołysce Trzyfunkcyjna przenośna kołyska Coneco Simply City - sklep dla dzieci – odnarodzin.pl
idealnie by mi pasowała koło łóżka a w dzień mogłabym do pokoju ją zabrać i mała by mogła spać przy nas , tylko zastanawiam się czy to się sprawdza i jak długo dziecko w niej pośpi, wiem że to różnie bywa, zależy dzy dziecko duże się urodzi i jak szybko będzie rosnąć.
miała któraś z was może takie coś?

Tą kołyskę upatrzyliśmy sobie z mężem zaraz na początku ciąży. Jest piękna, ma wiele funkcji, ale no właśnie straczy maksymalnie do 5 miesiąca.
Aha, w Bobasie cena tej kołyski to 299zł. Taniej nie ma nawet na allegro.

no na allegro jakieś kosmiczne ceny za tą kołyskę są. już w sklepach internetowych taniej.dzięki za info a ten Bobas to taki stacjonarny sklep? A mają w tej cenie tą kołyske w tych różowych kolorach?
Za to uzywaną na all można za około 200 zł kupić.
Ja się nad taką zastanawiam, 200 zł nie wydaje mi się kosmicznie dużo, a mała była by przy mnie w nocy a jednocześnie u siebie, zawsze też można szybko pokołysać jak sie przebudzi albo włączyć muzyczkę. No i po mieszkaniu można wozić i mieć dzidize na oku. Na pierwsze miesiące jak jeszcze do bujaczka nie wsadzimy malucha to super sprawa.
ciekawe co mążna to powie.

no na allegro jakieś kosmiczne ceny za tą kołyskę są. już w sklepach internetowych taniej.dzięki za info a ten Bobas to taki stacjonarny sklep? A mają w tej cenie tą kołyske w tych różowych kolorach?
Za to uzywaną na all można za około 200 zł kupić.
Ja się nad taką zastanawiam, 200 zł nie wydaje mi się kosmicznie dużo, a mała była by przy mnie w nocy a jednocześnie u siebie, zawsze też można szybko pokołysać jak sie przebudzi albo włączyć muzyczkę. No i po mieszkaniu można wozić i mieć dzidize na oku. Na pierwsze miesiące jak jeszcze do bujaczka nie wsadzimy malucha to super sprawa.
ciekawe co mążna to powie.

Tak BOBAS to sklep stacjonarny. U mnie w Toruniu sa chyba 2. Kiedyś jak na allegro patrzyłam na używane to ta cena też była jakaś kosmiczna, a napewno wyższa niż ta w sklepie. Na wystawie mieli chyba akurat coś zielenią.

na allegro teraz chodzą używane za około 200 zł , tak się zastanawiam czy nie kupić nowej i potem nie sprzedać

Asia* - ja od kiedy się dowiedziałam o ciąży to też byłam za tą kołyską, niby super sprawa - ale sporo z moich koleżanek mi ją odradzało - generalnie nie argumentując niczym...po prostu mówiło, że lepiej nie kupować, że się nie opłaca i takie tam i przyznam, że mi pomysł kołyski wybiły z głowy, chociaż gdzieś tam głęboko nadal tkwi ukryty;)

Jejuś Wy już wszystkie macie coś zakupione dla Maluszków - chyba tylko ja jestem wyjątkiem i nic a nic nie kupiłam...i aż mi normalnie głupio z tą świadomością, że wszystkie już kupujecie i się przygotowujecie, a ja "gwiazda" czekam nie wiadomo na co;) a tak szczerze to czekam na określenie płci;) i wtedy już ruszam do boju z zakupami, bo nie uśmiecha mi się z sierpniu biegać po sklepach za czymś...najwyżej te drobne rzeczy, ale podstawy chciałabym mieć już zakupione i czekające...

reklama
Włąnsi ewróciłam od koleżanki, która ma termin na 01 czerwca i patrze a stoi u niej ta kołyska. Dokłądnie w tych samych kolorach co podobała się mi i mojemu męzowi. Odkupiła od naszej kumpeli za 100zł. A synek tej koleżanki miał ją aż do 8 miesiąca.
Zaczynam żalowac,że nie kupilismy jej z mężem zaraz jak nam się spodobała czyli na początku ciąży.

Do góry