reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wyprawka do szpitala Lubin Bema

Oo i super, tak właśnie słyszałam, że opieka tam jest super ☺️ mam nadzieję, że też razem z córką wyjdziemy w miarę szybko do domu no i super, że mąż może być tyle czasu to jednak ważne ☺️

reklama
Oo i super, tak właśnie słyszałam, że opieka tam jest super ☺️ mam nadzieję, że też razem z córką wyjdziemy w miarę szybko do domu no i super, że mąż może być tyle czasu to jednak ważne ☺️
ja sie cieszyłam, ze mogl tyle byc z nami, bo po cc ciezko bylo mi sie zerwać z łóżka. Pierwszą noc malucha zabrały panie, chociaz pytały czy ma zostać, druga noc byl ze mna, praktycznie nie spałam, bo bałam sie śmierci łóżeczkowej, odsypiałam jak mąż wrocil. Duzo tez zależy o ktorej bedziesz miec cc, jak do godziny 13 to dwie doby sie leży (jeśli wszystko jest w porządku) a jeśli po godzinie 13 to 3 doby wypadają. Po wykonanym cc bedziesz na sali pooperacyjnej, tam beda czekac az znieczulenie zacznie puszczać, beda Cie jeszcze monitorować, tam byl ze mna mąż (jal mnie szyli to kangurowa synka) pozniej na tą sale przynieśli synka 🥹 teraz chyba partner moze byc przy cc. Ja tylko zaluje, ze nie zdążyłam dac paniom mojego tel zeby zdjęcie mi zrobiły albo chociaz poprosić zeby zrobiły swoim. Przy wkluwaniu w kregoslup nic nie czulam.

Do góry