Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja to w ogóle namieszałam bo kupiłam paczke małą Pampersa, małą Babydream i małą Dada i bedziemy patrzeć które na Olinkową pupcię będą najlepszeDo szpitala biore jedną całą Pampersa plus chustki nawilżane (ja mam nivea baby) no i krem do pupy też z nivea.
fiolka jak Ty mnie zmusisz to ja Ciebie też. Ostatnio miałam ambitny plan spakowania sie na planie sie skończyło. i nadal nie kompletna ta moja torbA noukie wow fajnie , że dają misia dokładnie jak zabraknie to nam dowiozą
Fiolka ja tez sie jeszcze nie spakowalam. Jakos mi sie nie chce. Moze pod koniec miesiaca...
Spakowalam tylko torbe z ciuszkami dla malej bo musze miec ciuszki na wszystkie dni pobytu w szpitalu, tutaj w ES w szpitalach prywatnych trzeba miec wszystko swoje, praktycznie nic nie daja.
Ale papmpersy mi sie juz nie zmiescily wiec wsadze do mojej torby - jak ja w koncu spakuje.