annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Kademi wg nie tak, bo nawet jak są foteliki do bazy, to zwykle to jest jako opcja dodatkowa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Galaxia - do krocza to tantum rosa, dziewczyny pisały, żeby sobie psikać ze spryskiwaczaa do brodawek mam krem
MEDELA PURELAN 100 Krem łagodzący podrażnione brodawki 7 gram | KOSMETYKI \ pielęgnacja ciała \ balsamy do ciała KOSMETYKI \ pielęgnacja ciała \ pielęgnacja biustu KOSMETYKI DLA DZIECI I MAM \ dla mam i kobiet w ciąży \ laktacja \ ochrona
się okaże czy dobry, a płyn do higieny od dawien dawna używam lactacyd i jestem zadowolona, podobno polecają po porodzie, ale może dziewczyny mają inne opinie, też chętnie skorzystam
to zostawiam... jedne z droższych... czyli:
-karuzela
-mata edukacyjna
-niania
-leżaczek
tylko tego nie mam, a nie są to rzeczy niezbędne na już. fakt, że siostra cioteczna mi się wstępnie zaoferowała że u siebie, w DE rozejrzy się za nianią i potraktujemy to jako prezent dla małej ;-)
aaa...jeszcze jedno... czy Wy planujecie podkładać coś pod materac, żeby główka była wyżej? słyszałam, że niektórzy kładą pod spód książki, żeby dziecko za płasko nie miało...