reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
dziewczyny kupiłam dziś w hurtowni biustonosz z alles... o taki...
http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-alles-mama-vienna-u-75i-i3359839329.html

polecam! jest przerewelacyjny!!!!! kupiłam 80E. nie mieli F. ale ponieważ moje już mnie lekko uwierają to wzięłam go bez wahania, choćby na teraz. ale chyba na allegro zamówię 80F, bo piersi mogą jeszcze podrosnąć, noi trzeba doliczyć wkładkę w staniku a nienawidzę jak coś gdzieś ciśnie czy się wylewa.

Ostatnia edycja:
jeśli chodzi o termometr to ja kupiłam elektroniczny z miękką końcówką do pupy bo niestety ale już tyle wydałam że na termometr mi szkoda kasy :-) Dobrze ze mieszkam w bloku to niania też mi odpada :-)

Galaxia - do krocza to tantum rosa, dziewczyny pisały, żeby sobie psikać ze spryskiwacza:) a do brodawek mam krem
MEDELA PURELAN 100 Krem łagodzący podrażnione brodawki 7 gram | KOSMETYKI \ pielęgnacja ciała \ balsamy do ciała KOSMETYKI \ pielęgnacja ciała \ pielęgnacja biustu KOSMETYKI DLA DZIECI I MAM \ dla mam i kobiet w ciąży \ laktacja \ ochrona
się okaże czy dobry, a płyn do higieny od dawien dawna używam lactacyd i jestem zadowolona, podobno polecają po porodzie, ale może dziewczyny mają inne opinie, też chętnie skorzystam

kathjoska ja ten krem bardzo polecam, albo ten:Lanolina Lansinoh Krem na brodawki 10g (3374206467) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Oba bardzo dobre :)

to zostawiam... jedne z droższych... czyli:
-karuzela
-mata edukacyjna
-niania
-leżaczek

tylko tego nie mam, a nie są to rzeczy niezbędne na już. fakt, że siostra cioteczna mi się wstępnie zaoferowała że u siebie, w DE rozejrzy się za nianią i potraktujemy to jako prezent dla małej ;-)

aaa...jeszcze jedno... czy Wy planujecie podkładać coś pod materac, żeby główka była wyżej? słyszałam, że niektórzy kładą pod spód książki, żeby dziecko za płasko nie miało...

Na plasko lepiej, tak jak ktos napisal jak maluch ma katar mozna cos pod materacyk wlozyc zeby nie splywal za bardzo do gardla.

A co do karuzelki... u mnie to byl pierwszy zakup :) chyba dlatego ze Ania swoja bardzo uwielbiala (teraz mamy nowa). Uzywalismy od poczatku. Wklejam Ani reakcje na karuzelka, jak miala niecale 2 miesiace :) Bardziej sie do niej smiala niz do nas ;)

Załączniki

• Anna smile colour.jpg
    Anna smile colour.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 65
Kademi moj jest the best :tak: ten model naprawde polecam i zaznaczam dwie plytk musi miec. ale znajoma miala jakiejs innej firmy i sie wlaczal co chwila :angry: o ona miala z TT

reklama
Do góry