reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

ja zobaczę co mi siostra poprzywozi. Licze że juz nic nie bede musiala dokupić jesli chodzi o ubranka:-p najważniejsze czy znajdzie jesienny kombinezonik

reklama
Ja mam poszewki z mothercare I jest ok ale nie jakas rewelacja, innych w sumie nigdy nie milalam, bo Ania uzywa jej dopiero od pol roku, pierze sie ok, mloda nie narzeka ale nie jest mieciutka. Przescieradelka tez mamy z mothercare I ich uzywamy od pocztku I sa dobrej jakosci.

Jak Anula sue urodzila to mieszkalismy w mieszkaniu I nie czulam potrzeby kupowania niani bo I tak ja dobrze slyszalam. Dopiero jak sie przenieslismy do domku I ona spala na gorze a ja siedzialam na dole to zakupilam najzwyklejsza nianie - tak zeby bylo placz slychac. Od wielu miesiecy juz jej nie uzywam. W nocy jak cos to I tak ja slysze przez sciane, a w dzien spi tylko w wozku na dole wiec nie ma problem :)

dziewczyny a ktoras mialam laktator elektryczny z babyono?kumpela mowila ze miala i bardzo zadowolona i teraz mam dylemat czy kupowac nowy medeli za ponad 300zl czy jednak ten za 160zl maks...cholercia no ...

dziewczyny, ja wczoraj wizytowałam półtoramiesięcznego dzidziusia. jego rodzice mają nianię z motoroli z funkcją wizji. najtańszy model, za 300zł. są bardzo zadowoleni. sprawdza się ekstra. chyba to też będzie mój wybór.

ja nie zakupuje niani bo nie mam takiej potrzeby mieszkanko male pewnie i tak ciagle bede nasluchiwac :tak:co innego jakbym miala duzy dom:-D
a ja daje se spokoj z tym laktatorem medeli znalazlam ponoc fajny z nuka za ok 100zl i go zakupie:tak:

mi tez szkoda kasy wydać na nowy medeli bo nawet nie wiem czy sie uda karmić, więc kupuje używany ale wymienie końcówki które mają styczność z piersią i mlekiem na nowe.

reklama
mika - nie jesteś osamotniona :) Narazie nie czuję (jeszcze?) obstawiania się tym wszystkim rzeczami :) Może przyjdzie z czasem. Sama myśl wyboru wózka mnie przeraża.... Ale laktatora nie kupię nie wiedząc nawet czy będę mogła karmić...
Fakt - robią teraz takie rzeczy dla maliszków, że oczopląsu można dostać :)

Do góry