reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

Tez polecam medele elektryczna, chociaz na poczatku jak bylo mega duzo mleka to i reczy TT dawal rade. Butelek jesli uzywalismy to tez TT i nie moge powiedziec, ze cos bylo z nimi nie tak

reklama
Ja po kilku miesiacach tez opanowalam technike sciagania Aniowo-reczna. Przystawialam Anule na moment a potem sie juz samo do butli lalo :)

u mnie nie chciało samo lecieć :confused2:

na ręcznym laktatorze umordowałam się strasznie i teraz z całą pewnością zainwestuje w porządny. Brrrr ciary mnie przechodzą jak sobie przypomnę odciąganie :hmm:

love - w UK są fajne ciuszki, dobre gatunkowo i tanio wychodzi bo oni podatku nie mają na dziecięcych ubrankach. Ja siostrę z całą pewnością wykorzystam i mi w maju przywiezie :-)

muszę się pochwalić że zakupiłam wczoraj jeansy w H&M ciążowe :-p bardzo się ciesze z tego zakupu. Miałam czekac do badan prenatalnych, ale autentycznie juz nie mialam w czym do pracy chodzić, a jeszcze dzisiaj sie wybieram na małą impreskę to chciałam wyglądać jak człowiek :-)

bonusowa - mój mały juz 2 lata śpi w tych samych piżamach z primarku, f, nic sie nie niszczą za to rozciągają z wiekiem :-p

Lori- moja też ma takie piżamki i to prawda- prędzej z czasem się rozwleką nieco niż zniszczą.

Co do ciuszków, to lubię też F&F z Tesco, tylko są drogie. Opłaca się kupować jak akurat jest jakaś wyprzedaż. Bodziaki z Tesco (takie zwykłe- białe) są mega- nie rozciągają się wcale. Mam ich mnóstwo od rozm. 56 w górę ;-)

Za to byłam bardzo rozczarowana jakością ciuszków polskich- takich dostępnych na all z dopiskiem produkt polski. Dla mnie badziewne, cieniutka ta bawełna i jeszcze się przecierały w praniu. Co z tego, że cena bardzo korzystna :no:

reklama
Tesco ma rewelacyjne malutkie body na 56/62 takie w kropeczki, calkiem na zatrzaski, u nas sie one bardzo sprawdzilo w pierwszym miesiacu, jak przeszlismy potem na takie przez glowke to maz wpadl w panike hehe

Ja akurat Primarka nie lubie, na Anie (ona jest raczej spora dziewczynka - 12kg) najlepiej pasuja ubranka z TU (Sainsbury).

Do góry