Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Śliczne ubrankaBoże jakie to wszystko małe [emoji7]Zobacz załącznik 938624Zobacz załącznik 938625Zobacz załącznik 938626
Te body i pakace to też 50, bo ja takie male dzieci rodzę,a wszystko oddałam z tych małychŚliczne ubrankaja ostatnio wyciągłam z szafy ubranka po córce i też byłam w szoku jakie to malutkie. Tym bardziej te rzeczy z rozmiaru 50
Teraz czekam na potwierdzenie płci i jeśli byłby chłopiec to pewnie trochę poszaleję też.
Moja córka też malutka właśnie była i musieliśmy szybko zamawiać te najmniejsze rozmiary bo w 56 pływałaTe body i pakace to też 50, bo ja takie male dzieci rodzę,a wszystko oddałam z tych małych
Ja trzymałam większość rzeczy po córce, bo były tak śliczne że nie miałam serca się ich pozbywać... a teraz okazało się, że będzie chłopczyk!Śliczne ubrankaja ostatnio wyciągłam z szafy ubranka po córce i też byłam w szoku jakie to malutkie. Tym bardziej te rzeczy z rozmiaru 50
Teraz czekam na potwierdzenie płci i jeśli byłby chłopiec to pewnie trochę poszaleję też.