Aguu
Fanka BB :)
Nawał żadna atrakcjaOj nawalu da się uniknąć. Ja to unikać nie chciałam wręcz marzyłam o nim A tu ani slychu ani dychu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawał żadna atrakcjaOj nawalu da się uniknąć. Ja to unikać nie chciałam wręcz marzyłam o nim A tu ani slychu ani dychu...
Nijak.. niczego nie oglądaliśmy jeszcze. A ja bez obejrzenia na żywca na nic się nie zdecydujęMoże nie wyprawkowo, ale też zakupowo-rodzinnie @.jagódka jak sprawa auta? wybór bez zmian?
Racja, moja siostra nie miala. Tez niekarmila piersia.Ja tam nie wiem ale znam sporo osób które nawalu nie miały w tym moja mama. Nie będę się klucic, uważam że to zależy od osoby
Tak to prawda miałam spotkania z doradcami laktacyjnymi i ta położna mimo wszystko pomogła mi najwięcej.Ajahis a ja bym Ci powiedziala,że widocznie trafiłaś na słaba położna, skoro nie potrafiła pomoc. Ale miała.rwcje- tak naprawdę tylko kilka procent kobiet nie jest w stanie wykarmić dziecka. A dzieci płaczą z.roznych powodów. I tak na przyszłość- problemy z laktacja to nie jest temat dla poloznej, ale dla certyfikowanego doradcy laktacyjnego. Wiem co mówię, bo poczatki mojego kp to była droga przez meke. Życzę Ci powodzenia tym razem![]()