Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie zwłaszcza ze uzywane ubrania to nie raz za 2-4 zł można kupićDla mnie używane ubranka to świetny wynalazek. Dzieci tak szybko niszczą, plamią ubrania. Szkoda pieniędzy, moim zdaniem. Szczególnie na ubranka codzienne. Jeden dzień w przedszkolu i spodnie dresowe chłopaków nadają się do śmieci [emoji23]. Z nowych rzeczy na pewno materac do łóżeczka, wanienka i fotelik samochodowy. Niestety nie mam sprawdzonego źródła fotelików, więc muszę kupić nowy. Moja mama czeka tylko na cynk odnośnie płci i rusza w szmateksy. Ma niesamowity talent do grzebania i wynajdywania perełek.
Nie używałam niani ani monitora oddechu przy żadnym dziecku. Teraz też raczej nie będę używać, ale nigdy nic nie wiadomo.
Ja mam cos takiego, tez buja i bardzo wygodne. Bylo warte tez swojej ceny i ze wzgledu ze Julka lubi sie bujac, nigdy go nie sprzedalam. Polecam, zamiast starego bujacza. Wiem ze mniej urokliwe, ale wygodniejsze i bezpieczniejsze.Miałyście może doświadczenie z wózkami marki Adamex? Właśnie taki planuje kupić od koleżanki.
Co do materaca, fotelika i wanienki to jednogłośnie postanowiliśmy kupić te wszystkie rzeczy ze sklepuTeraz znalazłam jeszcze piękne bujane krzesło i marzy mi się do sypialni. Widzę już mnie i Leona w ramionach, przy świetle nocnej lampki bujających się w rytm kołysanek...[emoji23]
Piękne sama bym chciała ale miejsca nie maJa mam cos takiego, tez buja i bardzo wygodne. Bylo warte tez swojej ceny i ze wzgledu ze Julka lubi sie bujac, nigdy go nie sprzedalam. Polecam, zamiast starego bujacza. Wiem ze mniej urokliwe, ale wygodniejsze i bezpieczniejsze.Zobacz załącznik 939847Zobacz załącznik 939848