Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HaTo ja nie mam cisnienia na nowe, poza fotelikiem samochodowym.
Widzialyscie to? [emoji23]Zobacz załącznik 940281
Dziewczyny, mam pytanie. Ja już dostałam od koleżanki i łóżeczko razem z materacem i wanienkę. Czemu mówicie, ze te rzeczy musza być koniecznie nowe? Dla mnie to nie kwestia kasy, ale po co mam kupować nowe coś, jak ktoś już nie używa i mogę dostać? Fotelik rozumiem - kwestia bezpieczeństwa, kupujemy nowy. Wózek tez, bo nikt już nie ma. Ale resztę rzeczy dostałam razem z katarkiem, laktatorem (ręczny, ale zawsze coś..), ubraniami i pieluchami. Ciekawi mnie ten materacyk i wanienka.
Zapytam jeszcze tu bo na głównym zaraz zniknie to pytanie wśród innych. O co chodzi z tymi poduszkami C J itd.? Pytam poważnie, w czym to pomaga? Jak obok tego albo na tym spać? Patrzę na zdjęcia i jakoś tego nie rozumiem. I w sumie nie wiem, czy kupować czy nie![]()
to poduszki do spania i karmienia albo tylko do spania i tylko do karmieniaZapytam jeszcze tu bo na głównym zaraz zniknie to pytanie wśród innych. O co chodzi z tymi poduszkami C J itd.? Pytam poważnie, w czym to pomaga? Jak obok tego albo na tym spać? Patrzę na zdjęcia i jakoś tego nie rozumiem. I w sumie nie wiem, czy kupować czy nie![]()
Biodra tak nie bolą od spania na boku z wielkim brzuchemZapytam jeszcze tu bo na głównym zaraz zniknie to pytanie wśród innych. O co chodzi z tymi poduszkami C J itd.? Pytam poważnie, w czym to pomaga? Jak obok tego albo na tym spać? Patrzę na zdjęcia i jakoś tego nie rozumiem. I w sumie nie wiem, czy kupować czy nie![]()
Ja mam i rogola i c. Super odciaza mi kręgosłup bo ja mam jednk duży brzuch. Jak byłam u rodziców i spałam bez to plecy bolałyZapytam jeszcze tu bo na głównym zaraz zniknie to pytanie wśród innych. O co chodzi z tymi poduszkami C J itd.? Pytam poważnie, w czym to pomaga? Jak obok tego albo na tym spać? Patrzę na zdjęcia i jakoś tego nie rozumiem. I w sumie nie wiem, czy kupować czy nie![]()