Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W naszej asda zawsze są po 2 [emoji85] też chciałam waciki i wodę ale jak zobaczyłam ceny wacikow to szokEnnis water wipes sa po 2f to tez chyba taniej. My poczatkow bedziemy uzywac wacikow i wody, chciaz chusteczki mamy w domu caly czas.
No funt albo dwa tez w asdzie, te wieksze do dupci. Dlatego my juz bedziemy stopiowo kupywac, zeby szoku nie bylo na koniec.W naszej asda zawsze są po 2 [emoji85] też chciałam waciki i wodę ale jak zobaczyłam ceny wacikow to szok
Huggies pure...co myśmy z tym przeżyli. M się szarpnal i kupił przy drugim synku taki właśnie kartonik. Pierwsza paczka i dupsko do krwi odparzone[emoji22] masakra... nadawały się najwyżej dla starszaka np wytrzeć rączki. Z ciekawości czy tylko moje jedyne dziecko tak zareagowalo kupiłam paczkę przy trzecim synku, ostrożnie obserwowałam i niestety ale zaczely go odparzac tez[emoji53] także ja bym uważała, wiadomo ze każde dziecko może inaczej zareagować ale ja ich osobiście nie polecam. Dla porównania, kiedyś jeszcze jak najstarszy był dzidziem kupowałam chusteczki huggies ale takie niebiesko czerwone, one zostały później wycofane ale zero odparzen po nich@renisus byłam w asda. Te body po 9.50 maja 10 sztuk więc super.
A i husteczek Huggies Pure (według sroki super) 12 paczek po 6funtow