wszystkozajete
Moderatorka
Czy któraś z was wie jak taki kokon lubi się z monitorem oddechu?
U mnie nie przeszkadzał, monitor pod materacem działał bez zarzutu. Ale mój na dole chyba tylko jakąś watolinę miał, cienkie i miękkie to denko.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy któraś z was wie jak taki kokon lubi się z monitorem oddechu?
Niee, może w późniejszych miesiącach.A bedziecie zakladac ochraniacze do lozeczek, czy jest to dla Was zbedne?
Ja Ci tylko mogę powiedzieć że ja do kokonu daje piankę tapicerską 3cm, wiec na pewno jest cieńszy niż standardowy materac, nie wiem jakie wymagania ma monitor- może gdzieś masz w specyfikacji taka informacje?
Jeśli dobrze pamiętam do monitor można do każdego materaca nie grubszego niż 20cm i byle nie memory foam i sprężynowy.U mnie nie przeszkadzał, monitor pod materacem działał bez zarzutu. Ale mój na dole chyba tylko jakąś watolinę miał, cienkie i miękkie to denko.
Też się nad tym właśnie zastanawiamJa też nie planuje ochraniaczy a co do kokonu to też się zastanawiam czy nie ma ryzyka że dziecko,, prztuli''buzię do tych ścianek kokonu i się udusi? [emoji848]
Taki z minky z jednej strony 120. Ee to mama na luzie by Ci taki uszyłamyślę,że jeśli Ty ogarniasz oblsuge maszyny to też. Największy hardcore to jednak są jakies wymyslne torebki i ubrania. Z akcesoriami problemow nigdy nie miałam
Poproszę jeśli nie kłopotTo zależy co, dostęp do minky i bawelny mam stacjonarnie. Resztę zazwyczaj kupuje w sieci. Jak chcesz namiary na bawełnę minky i wypełnienie to napisz priv, mają też sklep internetowy, więc mogą Ci dostarczyć![]()