Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zazdroszczę, też muszę się w końcu w poduchę zaopatrzyć, bo coraz ciężej mi się śpi :-)Walentynkowy prezent od chłopa [emoji23] ja się cieszę bo w końcu będę miała poduche z dwóch stron a potem kokon dla dziecka Zobacz załącznik 942911
Ja nie wupruwam. Wypiore, wyprasuje I będzie git.Zazdroszczę, też muszę się w końcu w poduchę zaopatrzyć, bo coraz ciężej mi się śpi :-)
Dziewczyny, poradźcie - czy wypruwać metki z wnętrza bodziaków i innych ubrań zakładanych bezpośrednio do ciała? W używanych ubrankach już są sprane i mięciutkie, ale w nówkach są dosyć nieprzyjemne i tak się właśnie zastanawiam..
Daj namiar co to za grupa, chętnie poczytam angielskie "mądrości " [emoji23][emoji23]Ja nie wupruwam. Wypiore, wyprasuje I będzie git.
Co do poduszek to to już moja 3 [emoji23]
Jestem na grupie angielskiej i ostatnio zapytałam kiedy mają zamiar prac i prasowa to wielkie oburzenie że po co skoro to nowe?
Nie wyobrażam sobie nie wyprać przecież to leży w jakoś magazynach i nie wiadomo co się z tym dzieje [emoji15][emoji31]
Tajna grupa na FB. A druga to Pregnant in Ireland i chyba otwartaDaj namiar co to za grupa, chętnie poczytam angielskie "mądrości " [emoji23][emoji23]
Okiennica ja nie wypruwalam nigdy, głównie po to by wiedzieć jaki rozm ubranka i móc posegregowac, a dzieciom nigdy nie przeszkadzały, mnie też metki nie przeszkadzają
Haha!Ja nie wupruwam. Wypiore, wyprasuje I będzie git.
Co do poduszek to to już moja 3 [emoji23]
Jestem na grupie angielskiej i ostatnio zapytałam kiedy mają zamiar prac i prasowa to wielkie oburzenie że po co skoro to nowe?
Nie wyobrażam sobie nie wyprać przecież to leży w jakoś magazynach i nie wiadomo co się z tym dzieje [emoji15][emoji31]
Dzięki,widzę że zamknięta ale spróbuje się dodać [emoji16][emoji16][emoji16]Tajna grupa na FB. A druga to Pregnant in Ireland i chyba otwarta