Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaaa [emoji16] takie cudo.Sorki. Próbowałam edytować ale nie. Mogę [emoji848]Zobacz załącznik 944323
Co prawda dużo miejsca zajmuje i się zastanawiam czy nakładki na komode nie kupić a z tego ściągnąć przewijak i waienke trzymać w toalecie.Aaaa [emoji16] takie cudo.
A co z przewijakiem? Inwestujecie w komode z przewijakiem czy przewijak na łóżeczko?![]()
Możesz też kupić tylko nakładkę, na którą położysz przewijak a samą nakładkę położyć na dowolnej komodzie czy stoliku, który będzie odpowiadał Tobie wysokością. My taka nakładkę mamy na starej szafce pod telewizorA co z przewijakiem? Inwestujecie w komode z przewijakiem czy przewijak na łóżeczko?![]()
Dziękuję za podpowiedźMożesz też kupić tylko nakładkę, na którą położysz przewijak a samą nakładkę położyć na dowolnej komodzie czy stoliku, który będzie odpowiadał Tobie wysokością. My taka nakładkę mamy na starej szafce pod telewizor![]()
A co z przewijakiem? Inwestujecie w komode z przewijakiem czy przewijak na łóżeczko?![]()
Ale fajne, podoba mi się, nie prxyuwazylam wcześnie czegoś takiego.Sorki. Próbowałam edytować ale nie. Mogę [emoji848]Zobacz załącznik 944323