Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny u mnie też szumiś odpada. Już to widzę lipiec moje dwie córy w domu i pies.... raczej interesują mnie sluchawki wygłuszające dla niemowlątJa kupiłam dla małej szumisia, ale np prędzej mnie on uśpił niż ja [emoji23] mojej kuzynce, koleżance się sprawdził. Dostała nawet taka przytulankę kocyk i tez się nie sprawdziło. Zawsze podobał mi się widok dzieci, które maja ukochana maskotkę do spania, ale ta taka nie jest i woli sama zasypiać.
Dodam, ze ja kupiłam Jej jak miała 3 tyg szumisia. Może jakby od razu miała, to tez byłoby inaczej. Zobaczę jak będzie z tym maluchem, bo misio czeka tylko na włożenie baterii. [emoji1]
Aaaa [emoji16] takie cudo.
ile takie cudeńko?Co prawda dużo miejsca zajmuje i się zastanawiam czy nakładki na komode nie kupić a z tego ściągnąć przewijak i waienke trzymać w toalecie.
No ale się jeszcze zobaczy [emoji85]
Nie wiem dostałam w prezencie. Sprawdź w internecie w jakimkolwiek sklepie dla dzieciile takie cudeńko?
Dziewczyny u mnie też szumiś odpada. Już to widzę lipiec moje dwie córy w domu i pies.... raczej interesują mnie sluchawki wygłuszające dla niemowląt![]()
Czym zdjecia robisz Marta?Dzisiejsze zakupy z lidla
Koszule ciążowe i dla karmiących były tylko z długim rękawem. Ciuszki z bawełny organicznej tylko dla chłopców. Reszta ciuszków przebrana. 50 lub 56 prawie nie ma (u mnie)
Biustonosze wydają się być Ok. Zobaczymy w praktyce. Rozmiary miseczek wieksze niż na metce.
Zobacz załącznik 945046Zobacz załącznik 945047Zobacz załącznik 945048Zobacz załącznik 945050
Materiał napewno inny niż ten z lidla chociaż źle nie wygląda ale zobaczymy po praniu i w użytkowaniu jak będzie@Matkaaa5 A jak oceniasz materiał tego kompletu z pepco? Może jutro pójdę. Tylko co chwilę któraś koleżanka mówi że tam szajs dla małych dzieci