Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Również uważam, że lateks i pianka. Ja kupowałam lateksowy medyczny od Hevea i jest wart swojej ceny.A jaki materac do łóżeczka? Chcemy zamówić dziś/jutro. A czytam, że w gryczanych, kokosowych mogą pojawić się robaki. [emoji33]
Od jutra są promocje w Lidlu, a ubranka lupilu całkiem niezłej jakości, może uda Ci się zapolować [emoji846]Nie wiedziałam, ze jest osobny temat o wyprawce, nadrobiłam 78 stron i oto jestemZabrałam się za wyprawkę na ostro, wyrzuciłam wszystkie ciuchy dla Małej na łóżko w sypialni i okazuje się ze nie mam żadnego body na krótki rękaw w rozmiarze 56 i 62 :/ ani pajacyków :/ (takich do szpitala) Mam za to pełno ubrań w rozmiarze 68 i 74
Także jutro Tesco w ostateczności internet![]()
Zastanawiam się nad laktatorem czy kupić teraz czy wystarczy po porodzie, mam już upatrzony z Lansinoh, to samo dotyczy się butelek.. To moja pierwsza ciąża, dlatego nie wiem.
Co do pokoju, to mam już większość rzeczy, które stoją w pudłach, pudełeczkach... wózek, fotelik zamówione. Teraz czekam aż Stary weźmie się za remont pokoju, najchętniej wszystko już bym poskręcała i gapiła się na toAle mój stary to jakiś kamikadze, mówiłam wiele razy ze póki nie mam dużego brzucha, to jestem w stanie mu pomoc, ale on chyba czeka az bardziej urosnę i chce wszystko zrobić sam.. zacnie, będę miała niezle przedstawienie, no ale byle do lipca się wyrobił!
![]()
Daj znać potem czy udało ci się coś fajnego kupićLaktator... mhm? 400 zł to spory wydatek, szczególnie teraz przy kompletowaniu wyprawki od podstaw i kupowaniu większości rzeczy nowych :/ a jeszcze jak ma stać w szafce, to już w ogóle jakieś nieporozumienie by było. Chyba wstrzymam się z tym laktatorem i po porodzie zadecyduje. Butelki zamówiłam dwie 150 ml i 250 mi, zestaw z chicco, koszt 60 zł także jeżeli mi się nie przydadzą, to oddam bratowej, rodzi miesiąc po mnie i ona akurat nie będzie karmić piersią.
Reklamę lidla widziałam, akurat mam tesco i lidla obok siebie, także wstąpię do obu sklepów![]()
Daj znać potem czy udało ci się coś fajnego kupić![]()
U mnie znowu mnóstwo letnich ciuszków a brak bodziakow z długim rękawkiem i pajacyków, na szczęście ostatnio w h&m online było -25% na wszystko wiec coś tam zamówiłam. f&f mam praktycznie pod domem wiec polowe ubranek kupiliśmy właśnie tam, często jest dużo przecen. Laktator dostałam ręczny z chicco, nie wiem czy w ogóle będziemy używać, najwyżej powędruje dalej.